?Bandırmaspor´a yararlı olacağım?

?Bandırmaspor´a yararlı olacağım?

Bandırmaspor´un yeni transferi Emre Güngör iddialı konuştu.

Bandırmaspor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu dün itibari ile antrenmanlara dahil oldu.

Önceki gün kente gelerek bordo beyazlı kulüp ile sözleşme imzalayan Emre Güngör spor editörümüz Zeyyat Saygın ile konuştu.

Bandırmaspor´a geliş öyküsünü anlayan Milli oyuncu ?Ben tecrübeliyim, takım arkadaşların genç, onlara hem yardımcı olacağım, hem de elimden geldiği kadar bu takıma katkı sağlamak istiyorum? dedi.

Futbola Bakırköyspor´da başlayan Emre, 2001 de MKE Ankara gücü ile ilk profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalaması ardından, Türk Telekomspor, yine MKE Ankara gücü, Galatasaray, Gaziantep, Antalya, Karabük ve son olarak Eskişehirspor ile 2018 e dek sözleşme imzalamıştı.

Temmuz ayı başında Eskişehir ile sözleşmesini fes eden Emre Güngör önceki gün Bandırmaspor ile mukavele imzalayarak bordo beyazlı camianın güvencesi oldu.

Emre Güngör, Spor editörümüz Zeyyat Saygın´a yaptığı açıklamada; ?İnşallah Bandırmaspor´u istediği yerlere getirip taraftarlarını memnun ederiz.? Dedi.

Kırmızı karta yakın oyunu ile risk almasının etkisi noktasında açıklamada bulunan Emre Güngör bazen oyun içinde Adria linin yüksek olmasından o anda bazı şeylerin düşünülemediğini ifade ederek Bandırmaspor´da böyle olumsuzlukları yaşamamak istediğini söyledi.

Aslında çok sakin kişiliğe sahip olduğunu vurgulayan Emre Güngör maç içinde durumun değiştiğini anlattı.

Kampa katılamaması dolayısı ile  antrenman eksikliği bulunduğunu vurgulayan Emre Güngör, yılların getirdiği tecrübesi ile performansını en kısa sürede toparlayıp takımdaki formasını giymek istediğini söyledi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı