Bandırmaspor´da Basın toplantısı

Bandırmaspor´da Basın toplantısı

Yönetimden taraftarlara çağrı "Maça 1 saat önce gelin"

"Sen yoksan 1 kişi eksiğiz."

Bandırmaspor Basın sözcüsü Bilgen Süngü, Genel Kaptan Kayhan İpek ve Teknik direktör Feyyaz Uçar haftalık olagan basın toplantısı için Bandırmaspor Toki tesislerinde bir araya geldi.

Basın sözcüsü Bilen Süngü, önceki hafta Başkan Erhan Elmastaş ile TFF 1. lig Kulüp Başkanları ile İstanbul´da bir araya geldiklerini söyledi.

Süngü, toplantının amcının TFF 1. lig de de kulüpler birliğini oluşturup maddi gelirleri arttırmak olduğunu açıkladı.

Süngü, 17 Kasım da Kemal Hoca´nın U-17 Hentbol Milli takımına katıldığını, Hentbol´de Bandırmaspor´un süper lig yolunda iyi sonuçlar aldığını kaydetti.

Süngü, Bandırmaspor da ise Feyyaz Uçar ile iyi bir ivne yakaladıklarını bu başarının sürmesi adına çalışmaları bulunduğunu mücadele eden, göze hoş gelen, gol kaçıran ancak gol atan bir takım olmaya başladıklarını söyledi.

Süngü, Adanademirspor maç biletlerinin bugünden itibaren satışa çıktığını, özellikle taraftarlardan kapı önü izdihamı önlemek adına maçtan 1 saat önce stada gelmelerini istedi.

Süngü, 15 Aralık 2016 Perşembe günü Barış Manço Kültür merkezinde "Sporcu sağlığı ve beslenme" konulu etkinlik düzenlediklerini bu etkinliğe tüm amatör  ve genç takım camiasını beklediklerini söyledi.

Bandırmaspor Basın toplantısında konuşan genel Kaptan Kayhan İpek ise

"Bandırmaspor artık hasta yatağından kalkıp, yavaş, yavaş tedavisine ulaştığı inancı ile önümüzdeki Adana Demirspor maçını kazanarak, Bolu maçı ve daha önceki beraberliklerin bir tesadüf olmadığını, bunun ardından da Yeni malatya maçından da puan bekliyoruz." dedi.

Daha sonra söz alan Bandırmaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ise gelinen noktada takımın performansını arttırmak çabalarının bulunduğunu, girilen gol pozisyonlarına oranla atılan gollerin çok az olduğunu söyledi.

Uçar, kendilerine gol pozisyonu hazırlayarak kriyatif bir forvete arkası oyuncuya, bir kanat oyuncusuna ihtiyacı duyduklarını söyledi.

Uçar, Sol bek´te Serkan´a bir altarnetif bir oyuncu ihtiyaçları olduğunu, yönetimin kendisine sunacağı imkanlar doğrultusunda kulübü zorlamayacak şekilde hareket etmek istediğini bu noktada içerdeki dengeleri bozmak istemediğini vurguladı.

Bandırmaspor´un olagan basın toplantısındaki ayrıntıları haber videomuzda izleyebilirsiniz.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli