Bandırmaspor´da basın toplantısı

Bandırmaspor´da basın toplantısı

Basın sözcüsü Namık Havutça: ?Finansal sıkıntımız sürüyor, hedefimiz şampiyonluk?

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Av. Namık Havutça, düzenlediği basın toplantısında kulübün son durumu hakkında bilgi verdi.

/resimler/2019-9/13/1246394454228.jpg

ŞAMPİYON OLMUŞ GİBİYİZ

Bandırmaspor´un, geçen sezonun son maçında, son dakika golüyle kümede kaldığına dikkati çeken Havutça, şunları söyledi:

?Daha sonra yönetim kurulu krizi yaşandı. Kulüp, kayyıma bırakılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Yönetim kurulu krizi aşıldı. Futbolcu alacaklarından doğan Uzlaştırma Çözüm Kurulu´nda(UÇK) bu sorunu çözmeyi başardık. Bu sezon başında 1500 kombine sattık. 17 yeni transfer yaptık. Bunları göz önüne aldığımızda şampiyon olduğumuzu söyleyebilirim.?

FİNANSAL SIKINTIMIZ SÜRÜYOR

Kulübün mahalli, idari ve finansal anlamda kurumsallaşması için çaba harcadıklarını vurgulayan Havutça, ?Ancak finansal sıkıntımız sürüyor. İşadamlarımızdan bu konuda yeterli desteği göremiyoruz. Bu kentte yaşayıp, bu kentte kazanan, bu kentin havasını soluyan işadamlarının Bandırmaspor´a destek vermesi zorunludur. Bandırmaspor´u, kalıcı gelir kaynaklarına kavuşturarak, kendi ayakları üzerinde durmasını sağlamalıyız? dedi.

Havutça, Bandırmaspor´a destek için açtıkları kampanyaların süreceğini, 10 gün içinde bordo-beyazlı ürünlerin satılacağı bir de Bandırmaspor mağazası açacaklarını belirtti.

Bandırmaspor Kulübü´nün şeffaf ve hesap verebilir olması için de adımlar attıklarına işaret eden Havutça, buna paralel olarak kulübün muhasebesinin bağımsız bir denetleme kuruluşu tarafından da denetleneceğini açıkladı.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Bu sezon yeni kurulan bir takımla mücadele ettiklerine dikkati çeken Havutça, şöyle konuştu:

?Bu takımın uyum sağlaması için biraz zamana ihtiyaç var. Van´da oynadığımız ilk maçta 2-0 öndeyken uzatma dakikalarında yediğimiz iki golle 2-2 berabere kaldık. Ancak hakem, oynanmayan süre olarak 4 dakikayı işaret etmişken, ikinci golü 90+5´te yedik. Bu hakemi federasyona şikayet ettik. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Kastamonuspor maçını kazanarak çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum.?

Şu anda hiçbir futbolcunun Bandırmaspor´dan alacağı olmadığını vurgulayan Havutça, ?Başarı için tüm Bandırma kenetlenmek zorundadır? dedi.

Toplantıda, Bandırmaspor Kulübü´ne kalıcı gelir kaynağı sağlamak amacıyla Bandırma´nın çıkışında bir akaryakıt istasyonu kurulması için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ile görüşmeler yapıldığı bildirildi. ÖNDER BALIKÇI



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli