Bandırmaspor´da CİO dönemi

Bandırmaspor´da CİO dönemi

Bandırmaspor Genel koordinatörü Erman Ertaş: ?Bandırmaspor İSO 9001 Kalite Yönetim Belgesine sahip. Bu belge bizim için çok önemli. Bizde bu belgeyi işlevsel hale getireceğiz.?

TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor´da Genel Koordinatörlük görevine getirilen Erman Ertaş, gazetecilere, kulübün durumu ve yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Uzun yıllar İzmir´in Altay kulübünde Genel Müdürlük ve Genel Koordinatörlük görevinde bulunan Ertaş ?Her kulübün kendine özgü bir doğası bir yapısı var. Bu yapıları bozmadan ruhunu yok etmeden belli ölçülerde değişme ve gelişme ihtiyacı olduğu bir gerçek, Bizde yola bu noktadan çıkarak Bandırmaspor´u nasıl daha ileri noktalara getirebiliriz. Bizim yapmamız gereken bunu bozmadan kulübün gelişmesini sağlamak. Bandırmaspor İSO 9001 Kalite Yönetim Belgesine sahip. Bu belge bizim için çok önemli. Bizde bu belgeyi işlevsel hale getireceğiz.? dedi.

Bandırma´nın önemli bir şehir olduğunun da altını çizen Ertaş ?Bandırmaspor´un 1. Lig´de yer alması Bandırma için de büyük bir avantaj. Bandırmaspor bu ligde yeni, zaman içinde aşılacak konular var diye düşünüyorum. Sabırla beklememiz gerekli? şeklinde konuştu. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor dönemi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false