Bandırmaspor´dan coşkulu vefa gecesi

Bandırmaspor´dan coşkulu vefa gecesi

Bandırmaspor Kulübü´nün 50 yılı nedeniyle düzenlediği ?vefa, birlik ve beraberlik gecesi? coşkulu geçti.

 

  CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm ve Ahmet Akın, Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu, bordo-beyazlı takımın eski-yeni futbolcuları ile kadın hentbol takımının yanı sıra kalabalık bir konuk topluluğunun katıldığı gecenin açış konuşmasını yapan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, Bandırmaspor´u kurumsallaştırmak ve marka değerini yükseltmek için çaba harcadıklarını vurgularken, Başarının sırrı güç birliği yapmaktan geçiyor? dedi. Elmastaş, sportif başarının yanında, kulübe acil gelir kaynakları kazandırma projeleri içinde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Ardından konuşan Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırmaspor ve Banvitspor başta olmak üzere zengin sportif etkinliklerle Bandırma´nın bir ?spor kenti? olduğunu vurgularken, ?Bu yıl, el ele verip kenetlenerek, Bandırmaspor´u 1. Lig´e yükselteceğiz? diye konuştu.

Bandırmaspor Kulübü´ne ?İSO 9001? belgesinin de verildiği gecede kulübe gelir amacıyla açık artırmaya çıkarılan Bandırmaspor futbolcularının imzaladığı formayı 11 bin 500 liraya Kamil Yaşar Apaydın, Cumhurbaşkanlığı gravür sanatçısı Cemal Akyıldız´ın yaptığı ?Bandırma Vapuru? gravürünü 100 bin liraya Baştaş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Baş aldı.

Gecede, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve eski Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan´a plâketlerini Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş verdi. Salonda bulunmayan Mirza´nın plaketini başkan vekili Nusret Ekiztaş aldı.

Geceye Ferhat Göçer, şarkılarıyla renk kattı.  Önder BALIKÇI

/resimler/2016-1/31/0027477723856.jpg

İşte 1965 Efsanesinin, geçmişte günümüze formasını terletmiş gerçek arma dostu efsane kranponlar.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli