Bandırmaspor´da kenetlenme isteği

Bandırmaspor´da kenetlenme isteği

Basın Sözcüsü Bilgen Süngü: ?Geçen yıl nasıl kenetlenerek şampiyon olduysak, bu yıl da kümede kalacağız?

Bandırmaspor, kendi evinde pazar günü oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

/resimler/2017-3/10/0047339750239.jpg

Bandırma 6. Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer, bordo-beyazlı takım oyuncularını, Örnek Sanayi Sitesi sahasındaki antrenmanları sırasında ziyaret ederek, baklava ikram edip, Elazığspor maçında başarılar diledi. Biçer, Ana Birlik Komutanları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sırasında futbolculara, ?Bir hafta önce, Şanlıurfaspor maçında sergilediğiniz oyunu bu hafta da ortaya koymanızı bekliyoruz? dedi. Ziyaret sırasında hazır bulunan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, Tuğgeneral Biçer´in ziyaretinden duydukları mutluluğu dile getirdi.

/resimler/2017-3/10/0047570353459.jpg

BASIN TOPLANTISI

Ardından, Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüleri Bilgen Süngü ve Recep Kılıç, bordo-beyazlı takımın teknik sorumlusu Yusuf Şimşek ile birlikte basın toplantısı düzenlediler. Süngü, ?Önümüzde bulunan 11 maçı da final niteliğinde görüyoruz. Geçen yıl, nasıl tüm Bandırma olarak birlikte kenetlenerek TFF 1. Ligi´ne yükseldiysek, bu yıl da aynı kenetlenmeyi gerçekleştirerek, kümede kalacağımıza inanıyoruz? dedi.

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Yusuf Şimşek de, geçtiğimiz hafta, Manisaspor deplasmanında aldıkları 6-2´lik yenilginin sorumluluğunu üzerine alarak, şu değerlendirmede bulundu:

?Çok kötü bir haftayı geride bıraktık. Manisa´da, ilk 12. dakikada, çok erken gördüğümüz iki gol, oyuncularımızı demorolize etti. Bu nedenle ilk yarıda çok kötü oynadık ve sahada hiçbir şey yapamadık. Tekrar söylüyorum ki, tek suçlu benim. Bu maçta taraftarlarımızı da çok üzdük. Maçı, 35. dakikada terk ettiler. Onlardan da özür diliyorum. Ancak, sadece bir maç kaybettik. Benim gibi futbolcularımın da bu maçtan acı bir ders çıkardıklarına inanıyor ve onlara güveniyorum. Seyircimizin hem bu hafta oynayacağımız Elazığspor maçında, hem de kalan tüm maçlarımızda desteğine ihtiyacımız var.?

Şimşek, bu hafta oynayacakları Elazığspor maçını mutlaka üç puanla kapatmak istediklerine dikkat çekerken, cezalı durumda bulunan İsmail Yiğit Gökoğlan ve sakatlığı süren kaptan Özgür Çelik´in forma giyemeyeceklerini sözlerine ekledi.  Önder BALIKÇI

/resimler/2017-3/10/0048249479374.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli