Bandırmaspor´da Kurşunlu dönemi

Bandırmaspor´da Kurşunlu dönemi

Kurşunlu, ?Bandırmaspor´a başarı için geldim? dedi.

TFF. 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor´da, Taşkın Güngör´den boşalan teknik direktörlük koltuğuna 37 yaşındaki eski kaleci Ramazan Kurşunlu getirildi. Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan genç teknik adam, ?Bandırmaspor´a başarı için geldim? dedi. 

Toplantını açılışını yapan basın sözcüsü Mülkü İnci, Taşkın Güngör ile yollarının ayrıldığını belirterek Ramazan Kurşunlu´ya görevinde başarılar diledi. İnci, ?Bazı olumsuzluklardan dolayı kendisiyle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettik. Yeni hocamız Ramazan Kurşunlu göreve çağrıldı. Bu takımda kendisinin başarılı olacağına, takımı ileri taşıyacağına emin olduğumuz için, bu kardeşimizi ekibiyle birlikte takımımızın başına getirdik? dedi.

/resimler/2018-12/6/1325459183455.jpg

BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Göksel Karlahan, takım olarak zor günlerden geçildiğine dikkat çekerek birlik ve beraberliğe her zamankinden çok ihtiyaç duyduklarını anlattı. Karlahan, ?Bugün itibariyle başarılı bir yerde değiliz. Aksilikler oldu. Bugünden sonra önümüze bakacağız. Başarıya aç bir kardeşimiz olan Ramazan Kurşunlu ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık ve takımı kendisine teslim ettik. Birlik beraberliğe ihtiyacımız var.? diye konuştu. 

Bandırmaspor´un yeni hocası Ramazan Kurşunlu, başarı için Bandırmaspor´a geldiğinin altını çizerek her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu söyledi.  Kurşunlu, şunları söyledi: ?Beklentimiz Bandırmaspor´un başarısı. Herkesin bir hedefi olduğu gibi benim de hedeflerim var. Buraya ağabeylik yapmaya geldim. Yıllarca yaşadığım deneyimlerimi onlara aktarıp, kendilerine bir ivme kazandırarak, gelişimleri için önemli katkıda bulunacağımı düşünüyorum. İkinci yarıda herkesten destek bekliyoruz. Yardımcılarım İsmail Yalçın, Burak Akyıldız, Murat Sözgelmez ve kaleci antrenörü Serhat Kartal ile buraya başarılı olmaya geldik. Önümüzdeki iki maçta puan ve puanlarla ayrılmamız gerekir. Devre arasında iyi bir kamp sezonu geçirip, ikinci yarıya iyi bir sayfayla başlamak istiyoruz.?

/resimler/2018-12/6/1326050902504.jpg



BATUHAN KARARLI
8.12.2018 11:16:07
Bandırmaspor´un derdi HOCA mı? Acaba en ufak bir başarısızlıkta hemen hoca ya by by. Ya Bandırmada 25 senedir ne futbolcu, ne hoca, ne yönetici yetişmiyor. Başarısızlıklar yönetimlerindir her zaman.. BANDIRMASPOR altyapısının futbol okulunun gelirlerinin nereye gittiğini ve kulüple ne bağlantısı olduğunu bilmeyene yöneticimi olur. BANDIRMA da BALIKESİR ASKF nin bir temsilcisinin olmaması, etkendir. AMATÖR TAKIMLARI HAREKETLENDİRMEK LAZIM. 4 TANE AMATÖR TAKIM var. asıl sorun burada amatör takımların çoğalmasını ASKF TEMSİLCİSİ ön ayak olacak. kimse bu konulara değinmiyor. BANDIRMA da AMATÖR SPOR u ayağa kaldıracak projeler üretin beyler yazık oluyor gençliğe bunun vebali büyük olur. BANDIRMA da BANDIRMASPOR FUTBOL OKULU dışında hiçbir takımın okulunu yaptırtmayın ve diğerlerine destek olun..

Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor Kurşunlu dönemi
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli