Bandırmaspor´da şampiyonluk şarkıları

Bandırmaspor´da şampiyonluk şarkıları

As Başkan Onur Göçmez, ? Hedefimiz şampiyonluk. "

As Başkan Onur Göçmez, ? Hedefimiz şampiyonluk. Bandırmaspor potansiyeli ile taraftarı ile çok güçlü bir yapı. Onun için herkes Bandırmaspor forması giymek istiyor. Transfere başlayacağız ama 3 milyon 500 bin liraya yakın transfer yasağımız var.  İç ve dış transferde 7-8 milyon paraya ihtiyacımız var .Bunları çözdüğümüz zaman Bandırmaspor şampiyondur?

/resimler/2019-7/3/1205161855885.jpg

TFF 2.Lig takımlarından Bandırmaspor yönetimi bir otelde ?Bandırmalıyız´ başlıklı basın toplantısı düzenleyerek yeni alınan kararları basın ve taraftarlarla paylaştı. Belediye Başkanı Tolga Tosun, Balıkesir  İl Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve ilçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü  ile taraftarlarda katıldı.

Toplantıyı Bordo-beyazlı kulübün başkanı Göksel Karlahan açtı. Bandırmaspor´un 1965 yılında  kurulduğunu hatırlatan Karlahan, Bandırmaspor´un Türkiye genelinde takip edilen ender kulüplerinden biri olduğunu söyledi. Ekonomik yönden sıkıntılarının olmasına inişli çıkışlı sezonların bulunduğunu da hatırlatan Başkan Göksel Karlahan´ın ardından söz verilen Belediye Başkanı Tolga Tosun yapılan toplantılardan  da anladığım kadarıyla Bandırmaspor´un  kurumsal bir kimliğe bürünmeye başladığını anlamış bulunmaktayım. Bandırmaspor bizim için bir değer. Kaybedilmesi mümkün olmayan bir değer. Bandırmaspor´d destekle beraber sahip olmamız lazım.Sadece bandırmalı işadamları veya yönetim kurulu üyeleri ve başkanlarıyla değil de bir Bandırmalı olarak vatandaşlarımızın da kulübüne sahip çıkması lazım Biz Bandırma Belediyesi olarak her zaman kulübün yanında olacağımızın sözünü verdik..Çok ciddi maddi imkansızlıklar var. Bunları da aşmak için çalışmalara başladık? dedi.

/resimler/2019-7/3/1205370293789.jpg

Bandırmaspor As Başkanı Onur  Göçmez´de eski bir sporcu olduğunu Bandırma da futbol oynadığını vurgulayarak. Belediye ile Bandırmaspor arasında çok güzel bir ilişki başladı.Kendisi hem manevi anlamda, hem liderlik anlamında bize çok güzel önerilerde bulundu.Bizde onun çizmiş olduğu noktadan süreci iyi bir noktaya taşıyacağız. Amacımız sürdürülebilir bir performansla bu takımı nasıl bir üst lige çıkarabiliriz. Bandırmanın önünde çok ciddi sorunların olduğuna dikkat çeken Göçmez, ? Hedefimiz şampiyonluk. Bandırmaspor potansiyeli ile taraftarı ile çok güçlü bir yapı. Onun için herkes Bandırmaspor forması giymek istiyor. Transfere başlayacağız ama 3 milyon 500 bin liraya yakın transfer yasağımız var.  İç ve dış transferde 7-8 milyon paraya ihtiyacımız var .Bunları çözdüğümüz zaman Bandırmaspor şampiyondur. O yüzden kenetlenme zamanı el ele tutunma zamanı  Taraftar olarak ta sizlerden destek bekliyoruz.? ifadelerini kullandı.

/resimler/2019-7/3/1206030919160.jpg

5 bin kombine satışı hedeflediklerini bildiren Göçmez ? Bedava maç seyredilmeyecek. Biletler 10 lira 15 günde bir istiyoruz bunu. Toplantıda yönetim kurulu üyelerini de tek tek tanıtan As Başkan Onur Göçmez, sinevizyon ile katılımcılara yeni organizasyonu anlattı, gelir yaratma çalışmalarından bahsetti. Yeni forma tanıtımını yaparken 1965 yılından bu tarafa takımda forma giyen futbolcuların isimlerini taşıyan formaların basılacağını ve satışa sunulacağını de sözlerine ekledi.

Toplantıda söz alan, Namık Havutça kurumsallaşmanın önemine inandığını aktararak, ? Bu topraklarda para kazanan herkesin, bu topraklara borcunun olduğuna inanıyorum. Karşılıksız bir şekilde çalışacağız. Elimizi taşın altına koymalıyız. Bandırmaspor halkın sevdası olması lazım ? diyerek destek istedi.

Bu arada Bordo-Beyazlı takımın sportif direktörlüğüne Süleyman Takunyacıoğlu getirildi. Kendisiyle mukavele imzalandı

Toplantı sonunda taraftarlar ve yönetimin katılımı ile toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Ahmet PESEN

/resimler/2019-7/3/1206407013705.jpg



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli