Bandırmaspor maden buldu.

Bandırmaspor maden buldu.

Başkan Dursun Mirza, Erhan Elmastaş başkanlığındaki yönetime tam destek verdi.

 

Bandırmaspor Olağan Genel Kurulu´nu yaptı.8 yıldır başkanlık görevini yürüten Mehmet Kılkışlı görev kabul etmeyince tek liste halindeki oylama sonunda başkanlığa işadamı, CHP Meclis üyesi Erhan Elmastaş seçildi.

Elmastaş 80 üyenin de oyunu aldı. Yavuz Demiralay, Olcay Çamoğlu ve Serkan Keskinler´in oluşturduğu divan ile başlayan kongre saygı duruşu ile devam etti. Söz verilen  Mehmet Kılkışlı 8 yıllık başkanlık dönemini değerlendirirken şunları söyledi:"Bu seneler içersinde iki şampiyonluk yaşadık. Ekip olarak yorulduk. Kapı kapı dolaşıp para toplamadık. Bandırmasporumuzu ele güne rezil etmediği için, yeni yönetimin kurulma aşamasında Bordo-Beyazlı kulübe sahip çıkan Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya teşekkür ediyorum. Kendisini onursal başkan olmasını istiyorum." dedi.

/resimler/2015-6/17/2357417243761.jpg

Bazı üyelerin verdiği önergeyle Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Bandırmaspor´un onursal başkanlığına seçildi.

Onursal başkan olan Mirza? Benim böyle bir talebim olmadı. Onursal başkan olmak için büyük işlere imza atmam gerekiyor. Ben ancak fahri başkan olabilirim. 8 yıldır özveriyle görev yapan Kılkışlı ve ekibine teşekkür ediyorum. Yeni yönetim listesinde siyasetçi var ama siyaset olmayacak. Dayanışmayı kurduk, güzel bir yönetim oluştu. Bu takımın belediye olarak devamlı arkasında olacağız. Hepimiz Bandırma partisi için bir araya geldik. Tüm partilerin ilçe başkanlarına olumlu yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim. Ben Kılkışlı Başkandan yeni takviyelerle devam etmesini istedim. Ancak yorulduğunu söyleyerek kabul etmedi. Bizde Bandırmaspor´u sahipsiz bırakmamak için elimizi taşın altına soktuk. Kulübe yeni kaynaklar yaratarak sabit gelirlerimizi arttıracağız. Sizlere şampiyonluk sözü vermiyorum. Çünkü yükümüz oldukça ağır. Otopark gelirlerimiz bizim için büyük önem taşıyor. Burayı elimizden alırlarsa işin içinden çıkamayız. Bu konuda Ak Partili üyelerimize büyük sorumluluk düşüyor. Taraftarlarımıza da görev düşüyor. Geçen sene tüm maçlarımıza 30 bin seyirci gelmiş. Bu sayıyı çok arttırmamız gerekiyor. ? dedi.

/resimler/2015-6/17/2358039588110.jpg

Taraftarlar adına söz alan Fatih Mercan, Kılkışlı ve ekibine teşekkür ederek "Listenin dengeli bir liste olduğunu görüyoruz. Tüm siyasiler bu yönetimde olduğuna göre kulübe sabit gelirler yaratmanın önünde hiçbir engel kalmadı. üye sayısını arttırmasını ve alt yapıya önem vermesini istiyoruz.? dedi.

/resimler/2015-6/17/2357192869134.jpg

80 üyenin katıldığı seçimler sonunda Bandırmaspor Kulübü başkanlığına seçilen Erhan Elmastaş üyelere kısa bir teşekkür konuşması yaptı.
Elmastaş´ın başkanlığındaki yeni yönetim kurulu  şu isimlerden oluştu.
 Mehmet Kılkışlı, Ozan Onur, Murat Ercili, Yakup Ataş, Adnan Tuksal, Ahmet Edin, Bahadır Çolak, Tolga Tosun, Hüseyin Baş, Göksel Karlahan, Ozan Tüm, Mülkü İnci, Gökhan Yankol, Mehmet Özbek, Orhan Demir.

Denetim Kuruluna ise: Yavuz Demiralay, Metin Yalçınkaya ve İhsan Şen seçildiler.

/resimler/2015-6/17/2358390682599.jpg



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli