Bandırmaspor’da “Değişim Başlıyor” atağı

Bandırmaspor’da “Değişim Başlıyor” atağı

Bandırmaspor Kulübü, “Değişim Başlıyor” sloganıyla altyapı atağını başlattı.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, düzenlediği basın toplantısında, profesyonel kadroda Bandırma ve yöresindeki genç ve yetenekli oyuncuların bulunması sağlamak amacıyla onlara kucak açacaklarını belirtti. Toplantıda, alt yapıdan yetişen 2004 doğumlu Aygün Özışık Yıldız, 2001 doğumlu Berke Görgün ve Kongo asıllı, 2002 doğumlu Rafiki Bahati Vital ile profesyonel sözleşmeler imzalandı. Başkan Göçmez, “Ligde kalmayı garantiledikten sonra bu genç futbolcularımızın, maçlarımızda süre almalarını sağlayacağız. İstersek 10-20 gol yiyelim, kadromuzda onlara da yer vereceğiz. Ancak onlardan beklentimiz, disiplinli olup, çok çalışmalarıdır” dedi.

Bordo-beyazlı kulüp başkanı Onur Göçmez, önceki günlerde yine alt yapılarından Mert Ata Atakul, Bora Onay Ergin, Hüseyin Arabacı ve kaleci Ali Serçek ile profesyonel sözleşmeler imzaladıklarını belirtti.

Mücadele ettikleri TFF 1. Lig’de açık ara ligde kalacaklarına inandığını vurgulayan Göçmez, ara transferle ilgili olarak yöneltilen bir soruyu şöyle yanıtladı:

“Bu konuda, bu hafta oynayacağımız Altay maçından sonra karar vereceğiz. Ancak ben, mevcut kadromuzun yeterli olduğu düşüncesindeyim ve transferi pek gerekli görmüyorum. Belki 1-2 takviye yapabiliriz.”

Göçmez, kısa bir süre önce başlattıkları çubuklu forma satış kampanyasında bin 200 forma sattıklarını, bu kampanyanın satış rekoru kıracağına inandığını vurguladı.

Başkan Göçmez, Bandırma’dan yeterli maddi desteği görememelerinin kendisini üzdüğünü vurgulayarak, mayıs ayında yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Göçmez, Bandırmaspor için 1.6 milyon liralık bir antrenman sahasını 3-4 ayda yapmayı üstlenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a da teşekkür etti.  ÖNDER BALIKÇI



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli