Bandırmaspor`da Kocaeli Birlikspor Maçı Hazırlıkları

Bandırmaspor`da Kocaeli Birlikspor Maçı Hazırlıkları

Teknik Direktör Çapanoğlu: "Kocaeli Birlikspor'u deplasmanda yenerek Tepecikspor beraberliğini unutturacağız"

Bandırmaspor`un Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, " Kocaeli Birlikspor`u deplasmanda yenerek Tepecikspor beraberliğini unutturacağız" dedi.

Bordo-beyazlılar,  Kocaeli Birlikspor maçının hazırlıklarını Orta Ölçekli Sanayi Sitesi`ndeki kulüp tesislerinde sürdürdü.

Çapanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımda kart cezalıları eksik oyuncu bulunmadığını söyledi.

Celal Aras`ın sakatlığının geçtiğini, ekibe yeni katılan Volkan Yılmaz`ın günde çift antrenmanla eksikliğini giderdiğini, Samsunspor`dan transfer ettikleri Talha Mayhoş`un da takımla çalışmalara başladığını dile getiren Çapanoğlu, " Kocaeli Birlikspor`u deplasmanda yenerek Tepecikspor beraberliğini unutturacağız. Liderliğimizi sürdürmek ve hedefimize ulaşmak için bu maçtan 3 puanla ayrılmamız çok önemli" diye konuştu.

Antrenmanı izleyerek teknik heyet ve futbolcularla görüşen Kulüp Başkanı Mehmet Kılkışlı ise takımdan, Kocaeli deplasmanından puan veya puanlarla dönmelerini istedi.

Bu maçta, Tepecikspor müsabakasında olduğu gibi iş kazası yaşamak istemediklerini anlatan Kılkışlı, "Takım olarak Kocaeli Birlikspor`u yenebilecek güçteyiz. Takımda kart cezalısı iki arkadaşımız var. Onların yerine oynayacak arkadaşlarımız da onlar kadar yetenekli" ifadesini kullandı.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı