Bandırmaspor`da Tepecikspor Hazırlıkları

Bandırmaspor`da Tepecikspor Hazırlıkları

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu: "Ligin 18. haftasında kendi sahamızda oynayacağımız, Tepecikspor müsabakasını saha ve seyirci avantajımızı kullanarak kazanmak istiyoruz"

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Ligin 18. haftasında kendi sahamızda oynayacağımız Tepecikspor müsabakasını saha ve seyirci avantajımızı kullanarak kazanmak istiyoruz" dedi.

Tesislerde antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çapanoğlu, ligdeki galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini dile getiren Çapanoğlu, şunları kaydetti:

"Ligin 18. haftasında kendi sahamızda oynayacağımız, Tepecikspor müsabakasını saha ve seyirci avantajımızı kullanarak kazanmak istiyoruz. Sakatlıkları bulunan Onur Bektaş ve Celal Aras`ı da maça yetiştirmeye çalışacağız. Takım olarak taraftarlarımızdan bu maçta centilmenlik kuralları içerisinde bizleri desteklemesini bekliyoruz. Ligin ilk haftasına kendi sahamızda alacağımız galibiyet 19 ve 20. haftalarda deplasmanda oynayacağımız maçlar için önemli bir moral kaynağı olacaktır."

Açıklamanın ardından oyuncular Çapanoğlu gözetiminde antrenmanının sürdürdü.

Ayrıca, Bandırma`da dün akşam saatlerinde etkili olan fırtınadan dolayı Bandırmaspor tesislerinde maddi zararlar oluştuğu bildirildi. 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı