Bandırmaspor`da yeniden Kılkışlı dönemi

Bandırmaspor`da yeniden Kılkışlı dönemi

     

Bandırmaspor Kulübü`nün olağan genel kurul toplantısında yönetim kurulu yeniden Mehmet Kılkışlı`nın başkanlığında oluştu.

Ticaret Odası konferans salonunda, Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur`un divan başkanlığı, Yavuz Demiralay ve Tarkan Turhan`ın yazmanlıklarında gerçekleşen genel kurula 171 üyeden, 117`si katıldı.

Tek listenin katıldığı seçimde yönetim kurulu başkanlığına yeniden Mehmet Kılkışlı seçilirken, yönetim kuruluna ise şu isimler getirildi:

Ahmet Edin, Yaşar Bekdemir, Metin Yalçınkaya, Hayri Eke, Can Gülmezgil, Hüseyin Baş, Bahadır Çolak, Ertunç İşbay, Tolga Tosun, Erol Rüzgâr, Alper Sargın, Ünsal Yamaner, Bora Keskinler

Denetleme kurulu üyeliklerine Ozan Onur, Yavuz Demiralay ve Türksel Gökmen`in seçildiği genel kurulda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu asil üyeliklerine Mehmet İlban, Ömer Faruk Ahlatlı ve Mustafa İzgi getirildi.

Toplantıda konuşan Balıkesir Milletvekilleri M. Cemal Öztaylan ve Namık Havutça, Kaymakam Ali Mantı ve Belediye Başkanı Sedat Pekel, bordo-beyazlı kulübün başarısı için ellerinden gelen desteği vermeyi sürdüreceklerini belirttiler.

Emniyet Müdürü Abdülkadir Çılman ve Balıkesir İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Koçyiğit`in de izlediği genel kurulda Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı, 2011-2012 sezonunda da hedeflerinin Bank Asya 1. Türkiye Ligi`ne yükselmek olduğunu vurguladı.

Genel kurulun sonunda, Bandırmaspor Taraftarlar Derneği, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı, Cinçukuru Taraftarlar Derneği Başkanı Ünsal Yamaner ve dernek başkanı Evrens Kılınç`a plâket verdi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli