“Bandırmaspor’da yetenekli oyuncu görmedim”

“Bandırmaspor’da yetenekli oyuncu görmedim”

Süleyman Takunyacıoğlu’ndan değerlendirme “Bandırmaspor’da yetenekli oyuncu görmedim”

Bandırma’nın yetiştirdiği eski futbolculardan, Bandırmaspor Kulübü eski sportif direktörü Süleyman Takunyacıoğlu, bordo-beyazlı takımın transferlerini değerlendirirken, “Erzurumspor ile oynanıp, 1-1 beraberlikle biten maçı izledim. Bandırmaspor, karşılaşmanın büyük bölümünü rakip sahada oynamasına karşın kazanamadı. Oysa farklı kazanmalıydı. Ancak takımda, hiç yetenekli oyuncu da görmedim” dedi.

Karşılaşmada Bandırmaspor’un oyun formasyonunu sağlıklı görmediğini ve yetenekli oyuncuları olmadığını vurgulayan Takunyacıoğlu, şu değerlendirmede bulundu:

“Erzurumspor’un durumu ortada. Kalitesi yok. Bandırmaspor’un kalesine bile gelemiyor. Buna karşın acemice bir gol yiyerek, maçı kazanamıyorsun. Tabii ki bu durumun sorumlusu teknik ekiptir. Ancak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 1. Lig, çok kalitesiz takımlardan oluşuyor. Bandırmaspor, bu ligde şampiyon da olabilir. Ancak şampiyon olup, Süper Lig’e yükselirse kulübü felaketi olur. Çünkü Bandırma, Süper Lig’i maddi-manevi kaldıramaz ve sonunda amatör lige kadar düşer. İşte Akhisarspor’un durumu ortada. Bu nedenle Bandırmaspor, bu lig için çok para harcamamalıdır. Bu ligde futbolculara, 5-6-10 milyon gibi büyük paralar verilmez. Düşünün ki, bu ligde Erzurumspor gibi çok zayıf en az 7-8 takım var. Bandırmaspor, bu kadrosuyla bırakın küme düşmeyi, ligi en azından ilk 5’te bitirir. Bandırmaspor’un bu ligde amacı lige demir atmak ve kalıcılık olmalıdır.”  ÖNDER BALIKÇI



saim Taş
16.08.2023 11:56:29
çok doğru tespitler olduğunu düşünüyorum. kulüp yöneticilerinin de dikkate almasını umarım.

Metin Filiz
16.08.2023 17:16:32
Helal olsun Bandırma ya.Bir Bal-kes li olarak Bandırma nın yaptığı icraatın dört de birini yapamadık.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı