Bandırmaspor´dan 23 Nisan etkinliği

Bandırmaspor´dan 23 Nisan etkinliği

Ertekin,"Taraftarımızdan ve Bandırma´dan da son iki maçımıza destek vermesini bekliyoruz."

Bandırmaspor 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara yönelik etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında Sanayi Tesislerindeki  idmana konuk olan Bandırmaspor U 13 takımı oyuncuları; Enes Aygül, İlkcan İnan Tığlı, Gökmen Özince sembolik olarak  teknik direktörlük görevini İsmail Ertekin´den devralarak takımla birlikte idmana çıkıp, oyunculara taktik verdi. Çocukların futbolcularla diyalogları renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinlik ile ilgili konuşan Ertekin" Güzel bir etkinlik yaptığımız düşünüyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımıza görevimizi verdik umarım onlarda bu görevlere gelerek iyi işler yapar diye düşünüyorum. Şuan artık 2 maç kaldı Play Off için avantaj kazandık. Şampiyonluk için matematiksel şansımız devam ediyor. Önce Kırklarelispor maçını kazanıp Play Off´u garantilemek istiyoruz. "dedi.

Rakiplerin puan kaybetmesi durumunda şampiyon olabileceklerine işaret eden Bandırmaspor Basın Sözcüsü Erol Rüzgar,"Bu güzel günde güzel bir etkinlik yaptık. Evlatlarımız içinde çabalıyoruz. Son iki maç kaldı almak için çabalıyoruz. Rakiplerimiz puan kaybederse şampiyonda olabiliriz. Son 180 dakikamız kaldı. Taraftarımızdan ve Bandırma´dan da son iki maçımıza destek vermesini bekliyoruz." diye konuştu.

/resimler/2018-4/23/1743028490772.jpg

 

 
 
 
 
 
 


Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor Nisan etkinliği
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı