Bandırmaspor´dan açık çağrı

Bandırmaspor´dan açık çağrı

"Şaibeye mahal verecek tutum içinde olmayın."

       TFF 1. ligde Mersin İsmanyurdunu konuk etmeye hazırlanan Bandırmaspor´da 33-34 haftalara dikkat çekilerek federasyondan spkilasyonlara neden olacak tutum içinde olmamaları istendi.
        Bandırmaspor yönetimince yapılan genel açıklamada;
       "TFF 1. Ligde son haftalara gelirken Ligde yer alan tüm takımlar gerek Şampiyonluk, gerek Play-Off, gerekse Ligde kalma mücadelesi içindedirler."
 
       "Biz Bandırmaspor Kulübü olarak Ligin son haftalarındaki maçların oynanmasında hiçbir Kurumun, Takımın ve Kişilerin zan altında kalmasını istememekteyiz. Bu nedenle Türkiye Futbol Federasyonundan 33. ve 34. Haftadaki musabakaların aynı gün ve aynı saattte oynanmasını talep etmekteyiz.."
        "Bu konudaki girişimlerimizi Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde  yaptık.Buradan olumlu cevap çıkmasını bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyrulur." dendi.
/resimler/2017-5/9/1623050161518.jpg

   Bizden söylemesi,

   Kimse suskunluğumuzu asaletimizden sanmasın; İte köpeğe taş atmıyorsak sahibinin hatırı vardır!

   Tanju Çolak gibi ahlak fukarası bir futbolcu eskisi çıkartıldığı televizyon programında Malatyaspor´un yenilgisini ?Üç kuruşluk ilçe takımı? diye yorumlaması sakın sizleri etki altında bırakmasın.

   Akıl yaşta değil baştadır, doğru olan bir kulübün kuruluş şekli ve mücadele sürecidir.

   Bandırmaspor Türkiye Profesyonel futbol ligi şekillenirken iki amatör kulübün bir araya gelerek oluşturduğu ve ilçe takımlarına yer verilmeyen bir lige alınmış ilk ilçe takımıdır.

   Bandırma´da sporun geçmişi çok eskilere dayanmakla birlikte Milli takıma yükselmiş oyuncuları ile bu liglerde 1965 yılından beri adı futbol ´un dışında hiçbir olumsuzluğa karışmamış örnek bir camiadır.

   Bilinsin istedik? Bandırma Manşet

/resimler/2017-5/9/1625233289158.jpg



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor açık çağrı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false