Bandırmaspor´dan açıklama

Bandırmaspor´dan açıklama

"Kayseri ruhunu, Samsun´da görmek istiyoruz."

Bu hafta sonu Samsun´da oynayacağımız karşılaşmada tam bir final oynayacağız. Bu, beraberliğin uzatmalara götürmeyeceği, sonucunu penaltıların belirlemeyeceği ama 90 dakika sonunda kazananının ligde kalacağı bir karşılaşma olacaktır. 

            Bizlerin Bandırmaspor´umuzun sahadan 3 puanla ayrılarak ligde kalacağına inancımız tamdır. Bu inanç içinde ligde kalacak takımın Bandırmaspor olacağını rahatlıkla söyleyebilirim.

            Hafta sonu Samsunspor için de büyük önem taşıyan bir karşılama oynayacağız. Onlarında kaybettiğinde Küme düşe bileceği bir maç olacak. Kamuoyunda birçok dedikodu geziniyor. Biz bunların hiç birine kulak asmıyoruz. Bu maç Yeşil Zeminde iyi oynayanın kazanacağı bir karşılama olacak. Bizim tek dileğimiz TFF´den bu maç için Süper Lig Hakemi istiyoruz. Maçın önemini çok iyi bilen MHK´da bu karşılaşmaya maçın önemini taşıyacak bir hakem atayacağına da eminiz. Bundan ufacık bir kuşkumuz bile yoktur.

            Bütün dedikodulara kulağımızı tıkayarak son haftalarda ki çıkışımızı da sürdürerek Samsun´da kazanmak istiyoruz ve bunu yapacak inanç ve azmede sahibiz. Bunu yapmak içinde 12. Adamımız olan Taraftarımızın da Samsun´da yanımızda olmasını istiyoruz. Cefakâr Bandırmaspor Taraftarının da bu maça gelmek için büyük çaba içerisinde olduğunu da biliyoruz.

            Taraftarımızın bu yoğun ilgisi üzerine her hafta olduğu gibi Otobüs desteği vermeye karar verdik. Biz Kulüp olarak her zaman ki gibi taraftarımızın arkasında durmaya ve onların yanında olmaya devam edeceğiz. Taraftarımızın geçen sezon şampiyonluk maçını oynadığımız Kayseri Kadir Has Stadında yaptığı katılımın gibi Samsun deplasmanına katılımının daha da fazla olası için Bandırma´lı İş adamlarından Kurum ve Kuruluşlarından Otobüs desteği yapmasını bekliyoruz.

            Her zaman Bandırmaspor Taraftarlarının yanında olan Belediye Başkanımız Dursun MİRZA Taraftarlarımıza Otobüs sözünü verdi. Otobüs sayısının daha da artması için Bandırma´da bulunan İş Adamlarımızın Desteğini bir kez daha vurgulamak istiyorum.

            20 Mayıs Cumartesi günü oynanacak karşılaşma için Otobüsler 19 Mayıs Cuma gecesi Saat 23.59´da Cumhuriyet Meydanından Hareket edecek. Taraftarlarımız kayıtlarını Taraftarlar Derneğine yapabileceklerdir.

               BANDIRMASPOR KULÜBÜ BASIN SÖZCÜSÜ

                                   BİLGEN SÜNGÜ



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor açıklama
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli