Bandırmaspor´dan Manisa´ya taraftar hamlesi.

Bandırmaspor´dan Manisa´ya taraftar hamlesi.

Bandırmaspor, Balıkesir´deki taraftar coşkusunu Manisa´ya taşımaya hazırlanıyor.

Bandırmaspor dere ağzı tesislerinde son idmanını yaparak yarın çıkacağı Manisa deplasmanı için son hazırlıklarını tamamladı.

Bandırmaspor, Manisa da kaldığı otel´den karşılaşma oynayacağı stat da ter idmanları ile Pazar´ı beklerken kulüpten de taraftara maç daveti geldi.

Bandırmaspor Basın sözcüsü Bilgen Süngü bir hafta gecikmeli olarak gerçekleştirdiği basın toplantısında Antrenör değişikliğine değindi ve Balıkesir´deki tribün sowlarından dolayı taraftarlardan övgü ile bahsederek kendilerine teşekkür etti. Balıkesir taraftarını ise olumsuz davranışlarından dolayı kınadı.

Basın sözcüsü Bilgen Süngü, Manisa deplasmanı içinde taraftara çağrıda bulunarak ?Balıkesir maçında ceza almayan taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var, Yönetim olarak Manisa´ya ücretsiz otobüs kaldıracağız, tüm cezasız tüm taraftarlarımızı bekliyorum.? Dedi.

Teknik patron, Yusuf Şimşek galibiyet serisini Manisa´da da bekliyorum.?

Teknik Direktör Yusuf Şimşek, Basın toplantısında Bandırmaspor gibi güzel bir camiada kendilerine görev verilmesinden dolayı tüm camiaya teşekkür ederek, kendisinden önce görev alan Fayyaz Uçar´a da teşekkür etmeden geçmedi.

Şimşek,?Feyyaz hoca gerçekten iyi bir ekip bırakmış, Buraya geldiğimizde Balıkesir´e yenilmiş kafa olarak sıkıntılı bir ekip vardı. Geldiğimiz gün itibarı ile bire bir, takım halinde kendileri ile konuşmaya çalıştık. Bu maçın geçtiğini önümüzde daha çok maçın olduğunu anlatmaya çalıştık. Hem antrenman, hem de antrenman dışı konuşmalarımızın faydası oldu. Bir değişiklik yaparak takımı tesis yerine otelde kampa aldık. 2 gün önce kampa almamızdaki neden zaten topçuları tanıyorduk ama kamp ortamında daha fazla konuşma imkânı bulduk. Rakip analizlerimizi yaptık kendi analizlerimizi yaptık. Neticede ilk 20-25 dakikası hariç iyi olan bir Bandırmaspor izlettik. Bir hafta önce 5 yemiş bir takımın bir hafta sonra 4 atması gerçekten güzel bir olay. Bu karşılamada bize destek veren yöneticilerimize, futbolcularıma, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.? Derken bu coşku ve heyecanın devamı adına kendilerini Manisa da yanlarında görmek istediklerini vurguladı.

/resimler/2017-3/2/1843459973377.jpg



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli