Bandırmaspor'dan destek beklentisi

Bandırmaspor

“Zamanımız yok, zaman çok kısa, tesis problemimiz var, halletmeye çalışıyoruz. Artı gelir yaratma konusunda ihtiyaçlarımız var”

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özel Aydın:

“Zamanımız yok, zaman çok kısa, tesis problemimiz var, halletmeye çalışıyoruz. Artı gelir yaratma konusunda ihtiyaçlarımız var”

TFF.1.Lig takımlarından Bandırmaspor Olağanüstü Kongrenin ardından bir basın toplantısı düzenledi. Bandırma’da Bandırma Palas otelde gerçekleşen toplantıda seçim sonrası yeni görev bölümünün ardından belirlenen isimlerden Basın Sözcüsü Özel Aydın, As Başkan Adem Yılmaz, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Der ve 2. Başkan Soner Koçoğlu bordo-beyazlı kulübün 2020-2021 futbol sezonu ile ilgili gelişmeleri aktardılar.

Toplantıda ilk sözü alan Basın sözcüsü Özel Aydın Bandırmaspor’un yeni sezonda yeni ligde, yeni başkanıyla,  yeni yönetimiyle, bu şehri en güzel şekilde temsil etmek için  çalışmalarına hızlı bir şekilde başladığını söyledi.

Bandırmaspor’un yeni bir yola çıktığına dikkat çeken Özel, şunları aktardı:

“ Bu yolda başkanımız Onur Göçmez’in liderliğinde gerçekten dinamik bir yönetim oluştu. Çok heyecanlı bir ekip var. Şöyle bir program yapalım, geçmişi hiç kurcalamadan, geçmişe hiç takılmadan,yeniyi ve geleceği, yani bu takımı yeni ligde, nasıl tutabiliriz, nasıl kaldırabiliriz, nasıl açık ara ligde kalmasını sağlayabiliriz. Bizim enerjimiz  tamamen buraya odaklı. Geçmişte yaşanan, hiçbir şeyle uğraşma gibi bir düşüncemiz yok. Zamanımız yok, zaman çok kısa, tesis problemimiz var. halletmeye çalışıyoruz. Artı gelir yaratma konusunda ihtiyaçlarımız var.  Başkanımız ile birlikte arkadaşlarımızı Kaymakam Günhan Yazar’ı  ziyaret etti. Destek sözü aldı. Belediye Başkanımız Tolga Tosun’u ziyaret etti. Oradan da destek sözü aldılar. Bütün kamu kurum ve kuruluşlarını bu anlamda Bandırmaspor’a  destek için buradan sizin vasıtanızla onlara çağrı yapıyoruz” dedi.

2 milyon kadarda bir transfer cezası olduğuna da dikkati çeken Aydın, “ Acilen bunu kaldırmamız gerekiyor. Bu anlamda yine bölgemizdeki büyük firmalardan , büyük kuruluşlardan , ileri gelenlerden destek bekliyoruz. Belediye başkanımız  Covid-19 nedeniyle iptal edilen Kuşcenneti Festivali ile ilgili  büyük bir adım atarak festivalle ilgili sponsorlukların Bandırmaspor’a aktarılması konusunda çağrıda bulundu.

Toplantıda As Başkan Adem Yılmaz’da  basın mensuplarına tesisleşme konusunda bilgi verdi.1.Ligde oynayacak bir takımın konaklama tesislerinin kulübe yakışır bir alt yapı tesisinin olması lazım diyerek şunları dile getirdi. “ Bizim gönlümüzden geçen Edincik Mahallesi’nde hem futbolcuların konaklayabileceği bir yer, idman sahalarının bir arada  belki Bursaspor tesislerini biraz daha butik halini gerçekleştirebilmek. Biz bunu başarırsak güzel kalıcı bir eser bırakmış oluruz.”ifadelerini kullandı. Ahmet PESEN



DAVUT DOĞRUCU
15.08.2020 19:16:27
Sayın : YÖNETİM KURULU TEBRİK EDER BAŞARILI OLMANIZI CANI GÖNÜLDEN İSTERİM. Adem YILMAZ kardeşim BURSASPOR u örnek almış bence ALTINORDU yu örnek almalıydı. BURSASPOR un durumu ortada .. ÇADIR CAFE nin yanındaki basketbol sahası diye tribün yapılan ve atıl durumda olan YERE BİR HALI SAHA KAZANDIRILARAK BANDIRMASPOR ALT YAPISINA gelir getirmesi adına tesisleştirilebilir. BURAYA da ARKAS HOLDİNG hediyesidir. ( BU SADECE ÖRNEK ) YAZILIR. DEVAMLI GELİR KAYNAĞI BULUNMADIKÇA günü kurtaracak olan BANDIRMASPOR seçilmiş yönetici kardeşlerimize bıktırırlar. ÖNCE BANDIRMASPOR a geçmişte emek vermiş duayenlerin KÜSKÜNLÜKLERİNİ GİDEREREK BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI YAPILMALIDIR. BANDIRMA MIZDA TÜRKİYE FUTBOLUNA DAMGA VURMUŞ BİR SÜRÜ ÇINAR VAR. Bu büyüklerimiz neden BANDIRMASPOR maçlarına gelmiyorlar ilişkiler neden sıcak değil . Başkan seçilen arkadaşın mesajı açık ve net gelin birlik olalım diyor. BU BİRLEŞTİRMEYİ ESKİ EMEKTARLAR ile başlamanızı dilerim. DAVET EDİN BİRER TANE KOMBİNE VERİM TOPLASAN ZATEN 10 KİŞİ ÇIKMAZ. özel araba ile her hafta götürür tribünün en güzel yerinde onları ağırlar evlerine bırakırım ben olsam . MRTSLV den daha faydalı olacaklarını garanti ederim. HEDEFLERİNİZİ MURAT 124 le sınırlamayın MERCEDES hedefleyin bence . Naçizane fikrim. BAŞARILAR DİLİYORUM .

Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor' destek beklentisi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli