Bandırmaspor`dan taraftara çağrı

Bandırmaspor`dan taraftara çağrı

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul ve Ülkü Ocakları Başkanı Bahadır Genç Ticaret Odası Başkanı ve Bandırmaspor Kulüp Başkanı Mehmet Kılkışlı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Bandırmaspor’un başarılarından dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Mehmet Kılkışlı ise konuşmasında, taraftarlara bu hafta sonu oynanacak olan Nazillispor müsabakasında takımlarını centilmenlik kuralları içerisinde desteklemeleri konusunda çağrısında bulundu. Kılkışlı ,26 Ekim 2014 tarihinde deplasmanda oynanan Kırklarelispor müsabakasının uzatma dakikalarında maça gelen Bandırmaspor taraftarlarının yapmış oldukları kötü tezahürattan dolayı Türkiye Futbol Federasyonu`nun kendilerinden savunma istediğini açıkladı.

Bu hafta içinde savunmalarını değerlendirecek olan Türkiye Futbol Federasyonu`nun takımlarına 8 bin TL idari para cezası kesmesinin söz konusu olabileceğini dile getiren Kılkışlı “Bu hafta sonu oynayacağımız Nazillispor müsabakasında yapılacak olan kötü tezahüratlar sonrasında sahanın kapatılması söz konusu olabilir. Bundan dolayı yönetim kurulu olarak taraftarlarımızdan maçlarda takımlarının centilmenlik kuralları içerisinde desteklemelerini bekliyoruz”dedi.

Kılkışlı, Türkiye Futbol Federasyonunun geçtiğimiz haftalarda oynanan Ankaragücü müsabakasındaki kötü tezahürattan dolayı Bandırmaspor’a 4 bin idari para cezası verdiğini anımsattı.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı