Bandırmaspor’dan tesisleşme atağı

Bandırmaspor’dan tesisleşme atağı

Yeni sezon “güçlü takım” parolasıyla hazırlanan Bandırmaspor, yeni tesis atağını da sürdürüyor.

Yeni sezon “güçlü takım” parolasıyla hazırlanan Bandırmaspor, yeni tesis atağını da sürdürüyor.

Bandırmaspor Kulübü basın sözcüsü Erol Rüzgâr, orta sanayi bölgesindeki tesisler hakkında basına bilgi verdi.

Bölgedeki ikinci yapay çim antrenman sahası için 6 bin ton çakıl ve 4 bin metre küp kum döşenip, 5 milyon lira harcandığını belirten Rüzgâr, “Böylece buraya ikinci antrenman sahamızı da kazandırdık. Sahalardan biri bakıma alındığında diğer kullanılacak. Buradaki antrenman sahamızdan profesyonel takımımızın yanı sıra U-19 takımımız da yararlanacak. İkinci antrenman sahamızın drenajı da yapıldı” dedi.

Bölgeye 283 metre karelik alana yerli ve yabancı oyuncuların aileleri ile birlikte yararlanabilecekleri, içinde bilardo salonu da bulunan modern bir “İn Bordo Lokal” yapım çalışmalarının da sürdüğünü belirten Rüzgâr, çalışmaları 15 gün önce başlayan lokalin, yeni sezonun açılışına kadar tamamlanacağını açıkladı.

Yine aynı bölgede, futbolcular için, 750 metre karelik, 2 katlı, 40 odalı bir otelin yapılacağı bilgisini veren Rüzgâr, binada yemekhane, dinlenme odaları ve sağlık odalarının bulunacağını, böylece takımın kamp yapacağı bir yere kavuşulacağını bildirdi.

Bölgede, yeni bir kulüp binasının yapımının sürdüğünü vurgulayan Erol Rüzgâr, bu binanın üç odalı olacağını, yine bu bölgede 2 malzeme odası da yapılacağını açıkladı.

Bölgede yer alan eski bina ve Edincik’teki alt yapı tesislerinin Bandırma Belediyesi tarafından restore edileceğine işaret eden Rüzgâr, “Bölgede bulunup, belediye tarafından restore edilen eski bina, futbol takımı teknik ekibi ve masörler ile sağlık odasına ayrılacaktır” diye konuştu.     ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor’ tesisleşme atağı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı