Bandırmaspor'dan taraftara çağrı

Bandırmaspor

Göztepe maçına erken gelin”

 

Pazar günü oynanacak Bandırmaspor- Göztepe karşılaşması için bir dizi önlem alan Bandırmaspor yönetim kurulu Basın sözcüsü Can Gülmezgil aracılığı ile yaptığı basın toplantısında 3 ayrı tribün için üç ayrı renkte bilet basıldığını ancak giriş ve bilet satış noktalarının fiziki konumundan dolayı yaşanacak kargaşayı ortadan kaldırmak adına taraftardan stada erken gelmesi istendi.

Basın sözcüsü Gülmezgil, Bandırmaspor'un en son 4 bin taraftarla Diyarbakır maçını oynadığını, Göztepe maçı için 6 bin bilet bastırdıklarını vurgulayarak, turnike girişlerinde yaşanacak kargaşayı ortadan kaldırmak adına taraftarın stada 12.00- 12.30 arasında gelmesinin uygun olacağını söyledi.

Gülmezgil, 10.00 da açılacak gişelerde bilet satışına başlanacağını güvenlik anlamında ise %50 bir artışla sorun yaşanmaması için gerekli önlemlerin alındığını belirtti.

İlçe Güvenlik Kurulundan Göztepe taraftarına vize yok.

Can Gülmezgil, İzmir'de oynanan karşılaşmada güvenlik gerekçesi ile Bandırma taraftarının stada alınmadığını, bu uygulamanın Bandırma ilçe güvenlik kurulu tarafından da uygulanarak, olası bir sorun yaşanmaması adına Göztepe taraftarının stada alınmama kararının verildiğini söyledi.

Bandırmaspor ceza üst sınırında

Bandırmaspor basın sözcüsü Can Gülmezgil, statta yaşanan olumsuzluklar nedeni ile Bandırmaspor'un almış olduğu para cezalarının üst sınıra ulaştığını, yeni bir ceza uygulamasının gelmesi halinde bunun seyircisiz karşılaşma oynama cezası olacağını söyledi.

Gülmezgil, Göztepe karşılaşmasında taraftardan bu noktaya dikkat edeceğini Şampiyonluk yolunda büyük destek gördükleri taraftardan ayrı karşılaşma oynama cezası ile cezalandırmak istemediklerini kaydetti.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false