Bandırmaspor’un eski futbolcusu Güven: “O sene, bu sene…”

Bandırmaspor’un eski futbolcusu Güven: “O sene, bu sene…”

Bandırmaspor’un eski, başarılı futbolcularından Muhittin Güven, Erdek’te Bandırma ve Bandırmaspor ile ilgili düşüncelerini açıkladı.

Bandırmaspor’un eski, başarılı futbolcularından Muhittin Güven, Erdek’te Bandırma ve Bandırmaspor ile ilgili düşüncelerini açıkladı.

1950 yılında, İstanbul’da doğan, Bandırma damadı Güven, İstanbulspor’dan transfer olarak 1969-1974 yılları arasında Bandırmaspor formasını başarıyla giydi. Daha sonra ise Nevşehirspor’a transfer oldu. Bordo-beyazlı takım formasını giydiği dönemlerde kadroda Nevzat, Orhan Kapçak, Soner, Cavit ve Salih gibi çok kaliteli oyuncular bulunduğunu vurgulayan Muhittin Güven, şunları söyledi:

“Bandırmaspor’da ilk antrenörüm Seracettin Kırklar’dı. Daha sonra birlikte çalıştığım Erdoğan Tokol hocamı hiç unutamam. Hem çok iyi bir insan hem de çok iyi bir teknik direktördü. Bandırmaspor-Balıkesirspor rekabeti de hep büyük boyutlardaydı. Hatta bu rekabet hazırlık maçlarında bile sürerdi.”

CEM, VURAL VE NUSRET’İ BEN GETİRDİM

Bandırmaspor’da oynadığı yıllarda, Genel Kaptan Çetin Zeybek’in onayıyla İstanbul’dan Vural, Cem ve Nusret’i kendisinin getirdiğini, bu üç futbolcunun da başarılı olduğunu belirten Güven, “Bandırmaspor, bir okuldur” dedi.

O SENE BU SENE

Onur Göçmez’in başkanlığındaki Bandırmaspor Kulübü’nün hem tesisleşme hem de ligde başarılı olma çabalarını takdirle karşıladığının altını çizen Muhittin Güven, şunları aktardı:

“Bandırmaspor’un, yaşadığım İstanbul’da oynadığı hiçbir maçı kaçırmıyorum. Diğerlerini ise televizyondan izliyorum. Bandırmaspor, Süper Lig’i çoktan hak etti. O sene, bu sene… Bandırmaspor’un bu yıl Süper Lig’e yükseleceğine inanıyorum.”    ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı