Bandırmaspor’un konuğu Altay

Bandırmaspor’un konuğu Altay

Bandırmaspor, pazar günü 17 Eylül'de İzmir'in siyah beyazlı ekibi Altay'ı konuk edecek

Bandırmaspor, kendi evinde Altay’ konuk edecek. Trenyol 1. Lig, 11’inci haftaya dahil olan karşılaşma 5 Kasım 2023 Pazar günü, Bandırma 17 Eylül Stadı’nda, sat 13.30’da başlayacak.

Karşılaşmada Mardin bölgesi A klasman hakemi Yunus Dursun düdük çalacak. Yardımcılıklarını İstanbul bölgesi A klasman yardımcı hakemleri Erkan Akbulut ve Oğuz Kaan Çalışır, dördüncü hakemliği ise Bingöl bölgesi B klasman hakemi Yusuf Aydın yapacak.

Ayhan Taş, Fatih Hüsnü Berberoğlu ve Serkan Atalay’ın Futbol Federasyonu temsilciliklerini yürütecekleri karşılaşmada gözlemcilikleri Erdinç Sezertam ve Erbay Aldemir üstlenecek.

Bu karşılaşma öncesinde Bandırmaspor, 19 puanla dördüncü, İzmir takımı Altay ise 5 puanla on sekizinci ve son sırada yer alıyor.



Isa Beydat
4.11.2023 00:03:47
70 li yıllardan bu takımı tutuyorum. Nerede o yılların Altay Takımı?Altay takımı neden-nasıl bu halelere düştü?Durumları içler acısı. Alllah yardımcıları olsun. Futbolun sonucu goldür. Altay takımı ne oyun oynanabiliyor,ne de gol atabiliyor. Gol atsa bile 1-0 lık skorun üzerne yatıyor. Arkasından gol yada golleri yiyiyor. Organize atak yapamıyor. Oyuncularına paralarını veremiyor. Bana göre en önemli sorun bu.

Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor’ konuğu Altay
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı