Bandırmaspor’un yeni Başkanı Onur Göçmez

Bandırmaspor’un yeni Başkanı Onur Göçmez

Bandırmaspor’un Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.

Tek liste ile gidilen Olağanüstü Genel Kurulda Başkanlığa Onur Göçmez seçildi.

Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurulda Divan Başkanlığına Ozan Onur,  yardımcılıklarına Erol Rüzgar ve Ömer Gözükara seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede eski başkan Göksel Karlahan şampiyonluk hikayesini anlattı. Döneminde Bandırmaspor’a katkı yapan herkese teşekkür eden Karlahan, Bordo-Beyazlı takımı daha iyi yerlerde görmek istediğini söyledi.

 

Yönetim oy çokluğu ile ibra edilirken, yapılan seçimlerde  geçen senenin yönetiminde  as başkan olarak görev yapan Onur Göçmez’in

Listesi tek liste ile girilen seçimleri kazanarak göreve seçildi. Göçmez’in listesi; S.Soner Koçoğlu, Mustada Der, Mehmet Özbay, Hakan Aydın, Özel Aydın, Özgür Kızıllar, Serdar Kuter, Onur Çon, Adem Yılmaz, Ünsal Yamaner, Gürel Soylu, Cihan Yılmaz ve Onur Oğuzbeyi’den oluştu.

Denetim Kuruluna ise İhsan Şen, İzzettin Çalışır ve Mehmet Yağcı seçildiler.

Kongrede söz alan eski Belediye Başkanı Dursun Mirza ve eski Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı’da dönemlerinde kendilerine ve arkadaşlarına yöneltilen bir-çok konuya açıklık getirdiler.

Bandırmaspor yeni Başkanı Onur Göçmez seçimleri ardından yaptığı teşekkür konuşmasında “ülkemizin zor döneminde bizde zor bir sürece girdik. Zorlanıyoruz, bütçede bir sıkıntı var. Bandırmaspor’un yeni başkanı olarak hepinizden destek bekliyorum “dedi.

Benim tek varım yoğum Bandırmaspor,Benim tek istediğim doğru bilgiyi paylaşmak. Birleşmek, Birlik olalım, Benim buradan çağrımdır.Kavgaları bırakalım hep beraber oturalım konuşalım ,bu sene Bandırmaspor’un küme düşmemesi lazım.Küme düşerce Bandırmaspor’u bir daha bulamayız.Toplanamayız burada. Aynı Tokat gibi amatör lige gideriz. O yüzden yeni yönetim.ellerini taşın altına koydular, hepsi çok hevesli,bende onları lideri olarak, onların adına söz veriyorum.Yapılabilecek her şeyi yapacağız. Bandırma çok güçlü bunun farkına varalım. Bandırmaspor şapkasıyla kapımıza gelen herkese kapımız açık.” dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’da yaptığı konuşmada hep birlikte Bandırmaspor’a sahip çıkılmasını istedi. Tosun, şunları aktardı.” Bu sezon hem maddi bataklıktan çıkıp hem de bu üst ligde kalmamız gerekiyor.”dedi.   Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor’ Başkanı Göçmez
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli