Bandırma'ya tek hizmeti "El sallamak"

Bandırma

CHP Başkanı Dr. Selim Panç, "Bayramdan, Bayrama Bandırma'ya gelip el sallayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a bizde seçimlerde el sallayacağız."

Geçtiğimiz 23 Nisan bayramında oluşturduğu konvoy ile ilçeleri gezerek, sokağa çıkma kısıtlaması dolayısı ile camlara çıkan vatandaşlara el sallayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a ilk eleştiri CHP ilçe Başkanı dr. Selim Panç'tan geldi. 

CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, yazılı açıklamasında Bandırmalılarında kendisine ilk seçimlerde el sallayarak uğurluyacağına işaret etti.

Yücel Yılmaz’ın Bandırma’ya Hizmeti: “Bayramlarda Arabadan El Sallamak!”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yine bir bayram gününde; 23 Nisan’da Bandırma’ya geldi ve Bandırma’nın pandemi sebebiyle boş sokaklarında arabadan el sallayarak gezdi. Bandırma ile ilgili tek öngörüsü ve çalışması olan bayramlarda gelip el sallamak ‘hizmetinden’ yine taviz vermedi, istikrarlı belediye başkanlığını sürdürdü!
Hizmet olarak Bandırmamız’a çivi çakmama dirayetini sürdürerek, siyaseten cezalandırma tavrından asla geri atmayan Yücel Yılmaz, biz Bandırmalılar’ı şaşırtmamaya devam ediyor.

Bandırma’ya Bakınca Rant Görüyor!

Kendisinin Bandırma ile ilgili düşüncesi, spor salonu olarak belirlenen kendisine peşkeş çekilen arsaya AVM yapmak, Edincikliler’in kendi ceplerinden aldıkları merayı üstüne geçirip parsel parsel satmak olduğu kamuoyunca çok net bilinmektedir. Bir kamu kurumu olan Büyükşehir Belediyesi’nin ürettiği ekmek ve maskeleri Pandemi sürecinde Bandırma  AKP İlçe Başkanlığı’na dağıttırmasını da saymazsak, Bandırma’ya Büyükşehir Belediyesi eliyle ne gibi hizmetler geldiğini 2 yılı aşkın süredir arıyoruz, bulamıyoruz!

Büyükşehir Belediyesi’ne Gelen Ödeneğin Yüzde Kaçı Bandırma İçin Kullanıldı?

Kamuoyu adına kendisine soruyoruz!
Büyükşehir Belediyesi’ne nüfusa göre her yıl devletten ödenen ödeneğin yüzde kaçı Bandırma nüfüsü sebebiyle ödenmekte, bu ödeneğin yüzde kaçı Bandırmamız’a hizmet için kullanılmaktadır?
Bu sorularımızın Yücel Yılmaz tarafından cevaplanmasını Bandırmalılar olarak talep ediyoruz ve kendisine hatırlatıyoruz! Bandırma, Büyükşehir Belediyesi’nde yıllardır çarçur edilen harcamaların faturasının ödeneceği bir kent değildir!
Çok iyi biliyoruz ki siyaseten cezalandırılan Bandırma’ya hakettiğini vermeyen; Bandırma’ya değil sadece kendi partisinin kazandığı belediyelere hizmet götürmek derdinde olan Yılmaz’ın tavrı; AKP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eliyle Bandırma’ya gösterdiği yıllardır süregelen tavırdan bağımsız bir tavır değildir!

İlk Seçimlerde Kendisine ve Partisine Bu Kez Biz El Sallayacağız!

Şehrimize çivi çakmayan, Bandırma’ya bakınca ranttan başka bir şey görmeyerek iştahı kabaran bu anlayış; ne mutlu ki Balıkesir’de son dönemini yaşamaktadır!
Şüphesiz ki Bandırma’nın sert rüzgarlarının yaprakları süpürdüğü gibi, ilk yerel seçimlerde bu hastalıklı ve ayrımcı anlayışı süpüreceğiz!
Hem Bandırma’yı hem de tüm ülkeyi bu yapıdan kurtulacağız!
Bu süre boyunca Yücel Yılmaz’ı Bandırma’ya, boş sokaklara arabadan el sallamak üzere yeniden bekleriz!
Ne de olsa önümüzdeki ilk seçimlerde kendisini ve partisini el sallayarak göndereceğiz!
Saygılarımla…
Dr. Selim Panç
CHP Bandırma İlçe Başkanı



Anahtar Kelimeler: Bandırma' hizmeti " sallamak"
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı