Bandırma'ya yok ama!... Samos'a var.

Bandırma

İDO, EGE SIĞACIK ile YUNAN SAMOS SEFERLERİ BAŞLIYOR

İDO, EGE SIĞACIK ile YUNAN SAMOS SEFERLERİ BAŞLIYOR

İDO Filosunda 5 feribot, 24 deniz otobüsü ve 18 arabalı vapur olmak üzere toplam 47 gemi ve 35 iskele bulunmakta.

İDO Marmara Bölgesi’nde yılda yaklaşık 11 milyon araç ve 35 milyon yolcuya 1.250 çalışanımızla hizmet vermek üzere yolcu ve araç taşımacılığı alanında faaliyet göstermekte.

Marmara Denizi dışında, geçen yıl Hatay-Kıbrıs hattında iki gemimizle, bu yıl da Mersin-Hatay hattında bir gemimizle seferler gerçekleştiriliyor.

Denizde yolcu taşımacılığının lider firması olarak Marmara Denizi’ndeki 36 yıllık deneyimin yanında Akdeniz deneyimleri sonrası, 2024 yılında Ege Denizi’nde Sığacık Teos Marina-Samos seferlerimize başlanıyor..

449 kişi kapasiteli hızlı deniz otobüslerimiz ile Ege kıyılarından adalara olan ulaşım süresini kısaltarak güvenli, hızlı ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmayı hedefliyor.

Ege adalarındaki ilk gemi Sığacık Teos Marina-Samos arasını 1 saate düşüren seferler Nisan ayında başlaması planlanıyor. Ege adalarına açılmanın iş birliği yapıldığı Teos Marina Genel Müdürü Faruk Günlü’ye desteklerinden dolayı teşekkür edildi.

Feribotun ana bağlama ve kalkış yeri olan Teos Marina, İzmir merkeze 50 Km mesafede olup yaklaşık 30-40 dakikalık yolculukla ulaşılabilmekte. Ayrıca İzmir’den Seferihisar-Sığacık’a belediye otobüsleri bulunmakta. Özel araçla gelindiği takdirde Teos Marina içinde bağlı bulunan Samos Feribotuna 100 metre mesafede Marina içinde indirimli park hizmeti bulunmakta. Teos Marina giden yolcu salonu içinde Setur Duty Free bulunmakta. Gerekli izinlerin yetişmesi halinde gelen yolcu salonunda da nisan ayından itibaren Setur Duty Free hizmet verecek.

Yolcu bileti yanına otel, restoran gibi konaklama ve yeme-içme hizmetinin de dahil olduğu tur paketleri satışını acenteler üzerinden sisteme entegre edile bilinecek.

Konforlu entegre hizmet sunmak için deneyimli ekiplerle çalışılıyor. Yunan adalarında geçerli olacak yeni vize açıklaması sonrası talebin artacağını öngörüyor.

Ayrıca İDO markasına olan güven nedeniyle sefer düzenlenen adalar yanında düzenlemedikleri için de satış sistemimi geliştirerek farklı destinasyonlarda da acenteler ile iş birlikleri hedefleniyor.

Hızlı ve konforlu feribotlarla Ege’nin iki yakasını bir araya getiriliyor.



Hülya yağcı
9.12.2023 02:11:24
İstanbul bandırma arası feribot seferleri tekrar konmalı biz orta ve yaşlı insanlar olarak uzun saatler araba kullanmaktan çekiniyoruz.lütfen tekrar feribotumuzu geri istiyoruz.sn İmamoğlu sana güveniyoruz.

AYGÜL AYTÜRK
9.12.2023 16:10:55
Yazın mordogan,foça arası haftanın belirli günlerine arabalı vapur koysaniz..körfezi dolaşmak,trafiğe girmek gerçekten eziyet

Alper Sağdıç
10.12.2023 00:12:57
Çok beklersin

HAMİT ELMALI
10.12.2023 08:33:36
Hizmette devamlılık esastır yenikapı bandırma araç taşımalı feribot hizmeti tekrar geri gelmeli bu hizmetin durdurulmasını sağlayan kişiler hakkında soruşturma yapılmalı daha çok geliştirecekken arabalı feribot iptali nedir ..?

Tülay sezer
10.12.2023 22:40:34
Eskisi gibi yenikapı bandırma arabalı feribotunun faaliyete geçmesi birçok insan için faydalı olacaktır.

Anahtar Kelimeler: Bandırma' !... Samos' .
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı