Banfad`tan 42.sergi

Banfad`tan 42.sergi

Yağmur konulu resim sergisi beğeni topladı



Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiği sergi programında bu kez Banfad`ın ``Yağmur`` konulu eserleri vardı.


Kültür Merkezindeki açılışa kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Açılışta konuşan Banfad başkanı Rahşan Toker 42.sergilerini açmalarına rağmen ilk günkü heyecanı yaşadıklarını söyledi.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Sedat Pekel ise Toker`in haklı heyecanına katılarak yaşamda heyecanın hiç bitmemesi gerektiğini vurgulayarak Banfad`ın Bandırma ve çevresindeki etkinlikleri ile marka olduğunu son çalışma ``Yağmur` un ise bolluk, bereket, özlem, hasretti yansıttığını belirterek konuyu Bandırma`nın alt yapıdaki olumsuzluklarına getirdi.

Başkan Pekel her yağmurdan sonra göl olan kentin merkesinde gerçekleştirdikleri alt yapı çalışması ve kanalları açan özel araç mesaisi ile Bandırma`nın denize olan alt yapı bağlantılarını tamamladıklarını bundan sonra Bandırma da o tür görüntülerin olmuyacağını söyledi.

Pekel daha sonra kültürel katkılarından dolayı Toker`i bir buket çiçek ve Belediye`nin kültürel etkinliklere uyarlanmış özel plaketi ile taltif etti.

Daha sonra geziler sergide ``Yağmur`` konulu fotoğraflar beğeni topladı.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli