Bansiad toplandı

Bansiad toplandı

BANSİAD Başkanı Funda Dedeoğlu: “Yaptığımız her işte Bandırma’mızı ve ülkemizi düşüneceğiz”

Bandırma Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BANSİAD) üyeleri, Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümünde, birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldiler.

Samimi bir ortamda geçen gecede konuşan BANSİAD Başkanı Funda Dedeoğlu, şunları söyledi:

“BANSİAD Yönetim Kurulu’nun ilk kadın başkanı unvanı ile karşınızda olmaktan hem mutlu hem gururlu hem de heyecanlıyım. Ayrıca bugün şehrimiz için çok önemli, çok kutsal bir gün. Bundan 99 yıl önce tam da bugün, Ayyıldız Tepe’den atılan son kurşunla özgürlüğüne kavuşan şehrimizin, Bandırma’mızın 17 Eylül Kurtuluş Günü kutlu olsun. Bu vesile ile başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş mücadelemiz için canlarını veren tüm arazi şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmet, minnet ve saygı ile anıyorum. Birlik ve beraberlik yemeğimize katılımlarınızdan dolayı hepinize şahsım, yönetim kurulum ve kurum adına teşekkür ederim.

Ben ve değerli yönetim kurulu üyelerimiz, çok güçlü bir derneğin yönetimini devraldık. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Gücümüzü, değerli üyelerimizin gücünden ve desteğinden alacağız. Yaptığımız her işte Bandırma’mız ve ülkemiz için bir bütünlük olmasına dikkat çekeceğiz.

BANSİAD olarak temel amacımız, Bandırma’mız ve bölgemizde yaşanılan sosyo ekonomik sorunlara çözüm yolları aramak ve bölgemize katma değer sağlayarak geliştirmektir. Geçmişte olduğu gibi bu dönem ve önümüzdeki dönemlerde de ilçemiz ve ülkemiz adına çalışma ve katkılarımıza devam edeceğiz.

İş dünyasının gönüllü, bağımsız temsilcisi ve ortak sesi olarak amacımız bölgesel, sektörel ve ulusal ekonomi politikalarının bölgemiz yararına oluşturulmasını sağlamaktır. Bu nedenle ulusal rekabet gücünün artırılması adına ve de uluslararası entegrasyona yardımcı olmak için güç birliğimiz her zaman, her yerde sürecektir.

Bağımsız ve gönüllü yapısı dikkate alındığında, Bandırma’nın en köklü sivil toplum derneği olan BANSİAD olarak şehrimiz ve bölgemizdeki resmi kurum ve kuruluşlar ve de özel işletmelerle birlikte işbirliği içinde çözüm odaklı, verimli işler başaracağımıza inancım tamdır.

Yeni dönemin hepimiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olacağı sağlıklı günlerde, güzel projelerde bir arada olmak dileğimle hepinize saygılarımı sunarım.”



Anahtar Kelimeler: Bansiad toplandı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı