Bansiad´ta Küçükköseleci dönemi

Bansiad´ta Küçükköseleci dönemi

BANSİAD Olağan Genel Kurulu Yapıldı. H. Cengiz KÜÇÜKKÖSELECİ Başkan Seçildi.

Bandırma Sanayicileri ve İşadamları Derneğinin Olağan Genel Kurulu 26 Ocak 2018 tarihinde yapıldı. H. Cengiz KÜÇÜKKÖSELECİ üyelerin güvenini alarak BANSİAD Başkanı olarak seçildi. Genel Kurulumuza üyeler yoğun katılım sağladı. Yapılan seçim neticesinde kurullara seçilen üyeler şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU Başkan: H. CENGİZ KÜÇÜKKÖSELECİ, ÖMER GÖRENER, M. ÇETİN MİRAP, GÜLİN İŞGÜDER ERDAN, HALİL YIRTIMCI
DENETLEME KURULU MELİSA DEMİRHAN, M. EVREN GÜVEN, MEHMET ÜLBE

Genel Kurul sonrası görüşlerini açıklayan BANSİAD Başkanı H. Cengiz KÜÇÜKKÖSELECİ: ?Derneğimiz yenilenen yönetimi ile birlikte Bandırma ekonomisi ve ülke sanayi ve ticaretinin geliştirilmesine katkıda bulunmaya büyük bir şevkle devam edecektir. Bu temel amaç çerçevesinde önümüzdeki 3 yıllık dönemde bir yandan bölgemiz ve ülkemizde yaşanılan sorunlara çözüm yolları belirlemeye çalışılırken, diğer yandan çözüme yönelik uygulamaların hayata geçirilmesi için gerekli kamuoyunun yaratılmasına gayret edecektir."

"Özellikle Bandırmanın ekonomik ve sosyal gelişme potansiyelini ortaya çıkarabilmek için değişik projeleri hayata geçirmeye çalışacağız. Amacımız kentimizi her yönü ile geliştirerek bölgesine ve ülkesine ekonomik ve sosyal açıdan önemli katma değeler sağlayan bir cazibe merkezi haline getirmek olacaktır.
Bandırma İş Dünyasının temsilcileri olarak sivil toplum örgütlenmesinin önemli kuruluşunda görev almanın heyecanı ile çalışmalarımıza başladık. Tüm BANSİAD üyelerinin katkıları ve Bandırma Kuruluşlarının işbirliği ile çözüm odaklı işler yapacağımıza olan inancımız tamdır.?dedi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli