BANTAŞ, 32 yaşında

BANTAŞ, 32 yaşında

BANTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdan: Artık halka da açılma zamanı geldi”





BANTAŞ
Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdan:  Artık halka da açılma zamanı geldi”


Bandırma sanayisinin yüz akı kuruluşlarından BANTAŞ'ın geleneksel personel gecesi Oda Restoran'da gerçekleşti. Gecede, BANTAŞ'ta 10 yıl ve üstünde görev yapan personele plâketler verildi.

Gecede bir konuşma yapan BANTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdan, 31 yılı dolduran bir firma olmanın gururunu yaşadıklarını vurgularken, şunları söyledi:

1982-2012 yılları arasında geçen 31 yıl, hiç de kolay değil. Bugün, her hafta yurt dışına mal gönderiyoruz. Her gün 6 kamyon, üç römork sefer yapıyor. Belçika, Hollanda, Ermenistan, Bulgaristan ve İsrail'e ihracat gerçekleştiriyoruz. Bu gurur verici başarılarda siz çalışanlarımızın büyük payı bulunmaktadır. Bu nedenle sizlere müteşekkiriz. BANTAŞ, sizlerle var olmayı sürdürecek. Bizler de bu başarımızın daha da artması için elimizden geleni yapacağız. Buna paralel olarak kurumsallaşmanın önemine inanıyoruz. Bu bağlamda firmamızı daha da ileri götürmek ve büyütmek için yeni yatırımlar yapacağız. Daha da büyüyüp, hızlı yol almak için halka açılma kararı almış bulunuyoruz.”dedi

Bandırma Ambalaj Sanayii Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdan, şirketin halka arz işlemelerinin bu yıl sonuna kadar bitirleceğini söyledi.

Şirketin yüzde 25'lik kısmının halka arzedileceğini dile getiren Ertan, halka arzdan yaklaşık olarak 20 milyon TL gelir elde etmeyi planladıklarını söyledi.

Halka arzdan gelen gelirle tesislerdeki günlük 40 bin adet kutu olan üretim miktarının 60 bin adete çıkartılacağını, bu gün itibariyle ülke genelinde yüzde 3.5 olan pazar payının yeni yatırımlarla yüzde 6'a çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.

2012 yılında 26 milyon TL ciro yaptıklarını belirten Erdan, 2012 yılı net karlarının ise 2 milyon TL olduğunu, 2013 yılında ise 32 milyon TL ciro planladıklarını söyledi.

Erdan, 2013 yılı net karlarının 3 milyon TL olarak öngörüldüklerini belirtti.

Geceye daha sonra Hicran, şarkılarıyla renk kattı.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli