BANTAŞ´ta coşkulu personel gecesi

BANTAŞ´ta coşkulu personel gecesi

Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdan: ?Daha iyi ufuklara, daha güzel yarınlara yürüyeceğiz?

Bandırma Ambalaj Sanayi Ticaret A.Ş.´nin(BANTAŞ) geleneksel personel gecesi coşkulu geçti.

Merkezi Bandırma´da bulunup Borsada yer alan iki şirketten biri konumunda, hâlen 150 kişinin çalıştığı, 33 yıllık kuruluş  BANTAŞ´ın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdan, gecenin açış konuşmasında personelinin çalışmalarından memnun olduğunu vurgulayarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

?Sizlerin çalışmalarınızdan memnunum. Ancak işyerimizin geleceği ve daha fazla katma değer üretmek adına sizlerden daha iyi çalışmayı da istemek zorundayız. İki yıldır halka arzımızı yaptığımız Borsada, şirket olarak hiçbir yanlışımız olmadı. Yetkili kuruluşlardan bırakın cezayı, bir uyarı bile almadık. Ne mutlu bize, ne mutlu sizlere. İnşallah, daha iyi ufuklara, daha güzel yarınlara sizlerle birlikte yürüyeceğiz.?

Bölgenin tanınan sanatçısı Kağan´ın şarkılarıyla renk kattığı gecede, şirketten emekli olduktan sonra da çalışmalarını sürdüren personel ile şirkette beş yılını dolduran çalışanlara plâket ve ödüller sunuldu.

Buna göre emekli olduktan sonra da çalışmasını sürdüren Vedat Arman, Nihat Demir, Filiz Küsmez, Gönül Gürel ve Mehmet Can; şirkette beş yıllarını tamamlayan İlhan Bür, Ayşe Çiçek Toplu, Beyhan Kocagöz, Mahmut Erdan, Özhan Özeren, Özkan Torun, Remzi Yüksel, Celil Tuna, Ümmet Avcı, Hüseyin Poğlu, Burhan Yücebaş, Hasan Boz, Özgür Sevinç, Emre Ercan, Mahmut Baybulut ve Levent Yanak´a plâket ve ödülleri şirket yöneticileri tarafından verildi. Önder BALIKÇI

/resimler/2017-4/23/1108431058542.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli