BANÜ-TÖMER Mezuniyet Töreni

BANÜ-TÖMER Mezuniyet Töreni

BANÜ-TÖMER Mezuniyet Töreni ve Uluslararası Öğrenci Buluşması Gerçekleşti.

Üniversitemiz tarafından, Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 17 Eylül günü BANÜ-TÖMER mezuniyet töreni ve Uluslararası öğrenci buluşması programı gerçekleşti.

Programa Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Aytemiz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nureddin Cengiz, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Tektaş, Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Baş, Dış İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Ömer İnan ve Üniversite idari yöneticileri katıldı.

İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Dış İlişkiler Koordinatörü ve BANÜ-TÖMER Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer İnan’ın açış konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir de bir konuşma yaptı.

Uluslararası öğrenciler tarafından okunan şiirler, gitar dinletisi, dans gösterileriyle renklenen ve büyük bir coşkuyla gerçekleşen program, Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir başta olmak üzere Üniversite Yöneticileri tarafından dereceye giren öğrencilere diplomaları verildi.



SOKHIBJON ZARIPOV
18.09.2021 21:33:35
Harkese hayırlı olsun!

Anahtar Kelimeler: -TÖMER Mezuniyet Töreni
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli