BANVİT BASKETBOL AİLESİ BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ

BANVİT BASKETBOL AİLESİ BAYRAMDA  BİR ARAYA GELDİ

YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLAYAN BANVİT, KURBAN BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ

Yeni sezon hazırlıklarına Bandırma´da devam eden Banvit Basketbol Kulübü, kendi tesislerinde düzenlediği törende A Takım, Bandırma Kırmızı, altyapı oyuncuları ve kulüp personeli bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı.

/resimler/2018-8/24/2016522049217.jpg

Yeni sezon hazırlıklarına Bandırma´da yaptığı antrenmanlarla devam eden Banvit Basketbol Takımı, Kurban Bayramı´nın 3. günü Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda bir araya geldi. Bayramlaşma törenine Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç, Genel Menajer Turgay Zeytingöz´ün yanı sıra A Takım, Bandırma Kırmızı ve altyapı teknik ekip ve oyuncuları ile kulüp personeli katıldı.

/resimler/2018-8/24/2017124046470.jpg

Bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yapan Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç : ´´Öncelikle hepinize iyi bayramlar dilerim. Bildiğiniz gibi yeni sezonda, Kulübümüzün kuruluşundan bu yana bizimle olan ve Banvit altyapısını en üst noktaya taşıyan Ahmet Gürgen´i A Takımımızın başına getirdik. Bu sezon Banvit A takımı olarak hedefimiz kendi evlatlarımıza daha önemli süre ve sorumluluk vererek daha büyük başarılara ulaşmak olacaktır. Aramıza yeni katılan yabancı oyuncularımızın da kısa sürede sizlerle kaynaştığını, Ailemizin bir parçası olduğunu görüyor ve hedeflerimize ulaşmada çok büyük katkıları olacağını düşünüyorum.  Bu sezon Bandırma Kırmızı Takımımızdan da yüksek beklenti içerisindeyiz. Bu takımın teknik heyet, sporcu potansiyeli ve kalitesi ile seneler önce Genç Banvitliler adı ile gerçekleştirdiği Süper Lige yükselme başarısını tekrar edebileceğine inanıyorum. Son olarak, yaz sezonunda farklı kategorilerdeki Milli Takımlarda başarı ile mücadele eden tüm sporcularımızı kutluyorum. Bu sezonda en önemli hedefimiz Milli Takımlara oyuncu kazandırmak ve kulübümüzde bulunan Milli oyuncu sayısını her geçen gün artırmak olacaktır. Hepinize tekrardan mutlu bayramlar diler, başarılarla dolu, sağlıklı bir sezon temenni ederim.´´ dedi.

/resimler/2018-8/24/2017411234600.jpg

Genel Menajer Turgay Zeytingöz de yaptığı konuşmada, ´´ Öncelikle bende hepinize mutlu bayramlar diliyor ve bu vesile ile Ailemize yeni katılan arkadaşlarımıza bir kez daha hoş geldiniz demek istiyorum. Bu sezonda, Küçük Takımdan A Takıma kadar içinde bulunduğumuz tüm yarışmalarda, geçtiğimiz sezonlarda elde ettiğimiz başarıların üzerine koyarak devam etmek istiyoruz. Yine her zaman olduğu gibi Banvit geleneklerine ve yapısına uygun coşku ve centilmenlikle mücadele edeceğiz. Şu an burada bulunan pozitif enerjinin ve heyecanın tüm sezon artarak devam etmesini, sağlıklı ve başarılı bir sezon geçmesini dilerim.´´ dedi.

Tören bayramlaşma ve tatlı ikramının ardından sona erdi.

/resimler/2018-8/24/2018348423275.jpg



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli