BANVİT & BASKETBOL KONUŞTULAR

BANVİT & BASKETBOL KONUŞTULAR

BASKETBOLUN SEVDALILARI ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNDE BİR ARAYA GELDİ

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nde gerçekleşen "Basketbol Sevdalıları Buluşuyor" panelinde Türk Basketbolunun önemli yazarları Ümit Avcı, Gökhan German ve Gökhan Türe ile Banvit BK Sportif Direktörü Turgay Çataloluk ve Banvit A Takım kaptanı Tolga Geçim öğrenciler ile bir araya geldi.

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi konferans salonunda ??Basketbol Sevdalıları Buluşuyor" paneli gerçekleşti. Panelden önce Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk, Genel Menajer Turgay Zeytingöz, basketbolun duayen gazetecileri Ümit Avcı, Gökhan German ve Gökhan Türe 17 Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel makamında bir araya geldi. Samimi bir sohbet havasında geçen konuşmaların ardından konferans salonuna geçildi.

/resimler/2019-3/14/2042489665859.jpg

Panelde konuşmaya Milliyet Gazetesi spor yazarı Ümit Avcı başlarken şunlardan bahsetti : ??Böyle güzel bir ortamda ve böyle keyifli bir ortamda bulunmak bizim için mutluluk verici. Bandırma´nın benim hayatımda özel bir yeri var. İşe başlangıcım rahmetli İsmet Abi ile beraber Fanatik Basket gazetesiydi. Onunla beraber ilk kez Bandırma´ya gelmiştim. O zamanlar Banvit Basketbol Kulübü daha adını yeni yeni duyurmaya başlamıştı. Ama biz hep Banvit´e ?Basketbolun Ütopyası´ dedik. Yapılan şeylerle bugün bu noktaya gelmek beni gerçekten çok mutlu ediyor. Bahsettiğim dönem ise yanımızda bulunan Sportif Direktör Turgay Çataloluk´un oyuncu olduğu ve Tolga Geçim´in belki de evinde çorapla sepete basket attığı dönemlerdi. Ama o dönemden bu döneme hiç değişmeyen bir kahraman var. O da Kulüp Başkanı Özkan Kılıç. Gerçekten büyük alkışı hak ediyor. Dün akşam oynanan maçta sahada 5 Türk oyuncu vardı. Bu bizler için gurur verici bir durum. Bu yüzden Banvit Basketbol Kulübü´nün Türk Basketbolu içerisinde kalması gerekiyor. Bu da sizin desteklerinizle olabilir." dedi.

/resimler/2019-3/14/2046037168021.jpg



Anahtar Kelimeler: BANVİT BASKETBOL KONUŞTULAR
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli