BANVİT BK BAŞKANI ÖZKAN KILIÇ´TAN TARAFTARA ÇAĞRI

BANVİT BK BAŞKANI ÖZKAN KILIÇ´TAN TARAFTARA ÇAĞRI

ÇARŞAMBA GÜNÜ TÜM BANDIRMA TEK YÜREK OLMALI

Banvit Basketbol Kulübü´nün FIBA Şampiyonlar Ligi´nde 13 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00´de Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda Alman temsilcisi Brose Bamberg ile oynayacağı kader maçı öncesinde, Kulüp Başkanı Özkan Kılıç Kulübün sosyal medya hesaplarından maçın önemine ilişkin mesaj yayınlayarak taraftara çağrıda bulundu.

"FIBA Şampiyonlar Ligi´nde Çarşamba akşamı Brose Bamberg takımı ile oynayacağımız maç, Kulüp ve Bandırma şehri açısından büyük bir önem taşıyor.

Kulübümüz, Alman temsilcisi Brose Bamberg takımını 3 sayı ve üzerinde mağlup etmesi halinde FIBA Şampiyonlar Ligi tarihinde üst üste üç kez çeyrek finale kalarak bunu başaran ilk takım ünvanını elde etmiş olacak.

Çeyrek Final kapısını araladığımız bu çok önemli günde, Bandırma halkının desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.

Çarşamba günü saat 20.00´de Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda oynayacağımız bu tarihi maçta tek bir boş koltuk kalmayacak şekilde seyircimizle bir bütün olmalıyız.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu ile TBF üst düzey yöneticilerinin de yer alacağı bu kader maçımızda salonda hep birlikte omuz omuza yer almalıyız. Türk Basketbolunun duayen yazarları Ümit Avcı, Gökhan German ve Gökhan Türe´nin de misafirimiz olacağı bu önemli karşılaşmada salonu her zamanki gibi şenlik havasına çevirmeliyiz.

Maça gelerek bize destek verecek olan tüm taraftarlarımızın kendilerinin gelmelerinin yanında eşini, dostunu ve arkadaşını da maça getirerek bu heyecana ortak olmasına davet ediyorum.

Rakibimiz Brose Bamberg´in bir grup taraftarının da tribünde yer alacağı bu kritik karşılaşmayı sizlerin sonsuz desteği ile kazanarak, maç sonunda yaşayacağımız tarihi anlara hep birlikte tanıklık etmek istiyoruz.

2. Vefa Yemeği´nde sizlere önümüzdeki 4 maçın hayati öneminden bahsetmiştim. Üç maçı sizlerin de desteği ile kazanarak geçtik. Şimfi sıra 4. Ve en önemli olan maça geldi. Formasıyla ve kaşkolüyle tribünde yerini alarak hep birlikte tek yürek olmalıyız.

UNİ BANVİT & BANDIRMA VEFA TRİBÜNÜ VE TARAFTARLARIMIZDAN RİCA EDİYORUM."

 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı