BANVİT BK VE BANVİT BASKETBOL AKADEMİ´DEN YEPYENİ BİR PROJE DAHA

BANVİT BK VE BANVİT BASKETBOL AKADEMİ´DEN YEPYENİ BİR PROJE DAHA

Banvit Basketbol Akademi ile birlikte yepyeni bir projeye daha imza atıyor.

Kurulduğu günden bu yana altyapıya yaptığı yatırımları ve üst düzey organizasyonları ile basketbol camiasının haklı takdirini kazanan Banvit Basketbol Kulübü, Ülkemizin en geniş kapsamlı basketbol altyapı projesi Banvit Basketbol Akademi ile birlikte yepyeni bir projeye daha imza atıyor.

/resimler/2019-3/25/1022196944176.jpg

Türk basketbolunun köklü kulüplerinden Banvit Basketbol Kulübü ile Ülkemizin en geniş kapsamlı altyapı projesi olan Banvit Basketbol Akademi; yepyeni bir projeye daha imza atarak ??Basketbol Yaz Gelişim Kampı´´ düzenliyor. 16 Haziran ile 13 Temmuz tarihleri arasında dört farklı zaman diliminde bir hafta sürecek olan ve Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu´nda düzenlenecek gelişim kampı, sporculara basketbol ve bireysel gelişim kampını bir arada bulabileceği farklı bir deneyim sunuyor.

Banvit Basketbol Kulübü bünyesinde bulunan ve aynı zamanda altyapı Milli Takımları´nda da görev yapan değerli antrenörler eşliğinde, 6 gece 7 günlük basketbol eğitimi kamp programı kısa sürede birçok kazanım sağlayacak bir kamp fırsatı yaratıyor.

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Basketbol Yaz Gelişim Kampı´nda katılıcımlar kamp süresince Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu´nun ve üst düzey teknolojili fizyoterapi ve sağlık odalarının tüm imkanlarından faydalanmanın yanı sıra Erdek ve Kapıdağ Yarımadası´nın doğal güzellikleri içinde bol oksijen eşliğinde fiziksel güçlendirme antrenmanı yapma fırsatı bulacaklar.

Banvit Basketbol Kulübü´nün ve Milli Takımlarda da görev yapan değerli antrenörlerin hazırlayacağı program ile çalışacak sporcular kamp süresince (en az);

/resimler/2019-3/25/1022461163257.jpg

20 saat basketbol antrenmanı

5 saat kuvvet antrenmanı

5 saat atletizm antrenmanı

5 saat şut antrenmanı

3 seans bireysel pilates ve reformer

Aqua jogging

Dağ yürüyüşü

Kum zeminde kuvvetlendirme çalışmaları yapacaklardır.

Bir yaz eğlence kampından öte bireysel ve fiziksel gelişim odaklı olan kampta sporcular Bandırma Kara Ali Acar Tesislerinde konaklayacak, alanında uzman diyetisyenler tarafından hazırlanan günlük öğünlerini Kulüp yemekhanesinde yiyecekler. 7 günlük bu kampta katılıcımlar sporcu hayatının her yönünü tecrübe edip önlerindeki sezona daha iyi hazırlanmış olacaklar.

Basketbol Yaz Gelişim Kampının Amacı:

Basketbol ve Bireysel Gelişim Kampının bir arada olması

Birbirinden değerli Banvit BK Altyapı Antrenörleri ve Kondisyonerleri ile bir hafta boyunca antrenman yapma fırsatı

Antrenman çeşitliliğinin arttırılarak katılımcıların bireysel gelişimlerinin desteklenmesi

Beslenme alışkanlıklarının değiştirilmesi ve daha bilinçli hale gelmesi

Banvit Basketbol Kulübü´nün Tesislerinin tüm imkânlarının yanında yakın çevresini de aktif hale getirerek çeşitli atletizm antrenmanları, dağ yürüyüşleri, aqua jogging, plajda kum üzerinde kuvvetlendirme gibi antrenmanlar ile katılımcıların gelişimlerinin desteklenecek olması.

16-22 Haziran, 23-29 Haziran, 30 Haziran-6 Temmuz ve 7-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan bu eşsiz kamp için daha fazla bilgi almak ve kayıt olmak istiyorsanız aşağıdaki irtibat numaraları ile iletişime geçebilirsiniz:

İLETİŞİM VE BİLGİ İÇİN:

Alp Baydar: 0535 778 37 23

Ali Yıldırım: 0532 205 39 12

www.banvitbasketbol.com

ÖDEME BİLGİLERİ VE KAYIT İÇİN:

Telefon: 0542 645 66 96

Mail: gelisimkampi@banvitbasketbol.com

Banvit BK & Banvit Basketbol Akademi Basketbol Yaz Gelişim Kampı Tanıtım Videosu : https://www.youtube.com/watch?v=0xXV6CL49ZU

/resimler/2019-3/25/1023179445111.jpg



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı