Banvit çeyrek final için Milano´da

Banvit çeyrek final için Milano´da

Emporio Armanı Milano - Banvit 2 Mart Çarşamba saat 21:00

 

    Banvit Eurocup Son 16 ikinci karşılaşmasında İtalyan temsilcisi Emporio Armani Milano takımına konuk oluyor. İlk karşılaşmada rakibine 69 - 72 mağlup olan Banvit Mediolanum Forum´da oynanacak olan mücadelede 4 sayı ve üzeri kazanırsa Eurocup´da Çeyrek Final´e yükselecek.

    İtalya´nın Milano şehrinde Çarşamba akşamı oynanacak Eurocup Son 16 ikinci karşılaşmasında Banvit İtalyan temsilcisi Emporio Armani Milano takımına konuk oluyor. Mediolanum Forum´da saat 21:00´de başlayacak bu önemli karşılaşma NTV Spor´dan canlı yayınla ekranlarda olacak.

    Banvit geçtiğimiz hafta Bandırma´da oynanan mücadelede Emporio Armani Milano´ya 69 - 72 mağlup olmuştu. Seride oynanacak bu ikinci karşılaşmada Banvit 4 sayı ve üzeri kazandığı takdirde Eurocup´da Son 8 takım arasına kalarak Çeyrek Final´e yükselecek. Eurocup´da bu karşılaşma ile birlikte 87.maçına çıkacak olan Banvit, bu kupada bugüne kadar oynadığı 86 karşılaşmada 47 galibiyet ve 39 mağlubiyet alarak %54 galibiyet yüzdesi elde etti. Eurocup´da Banvit´in Amerikalı oyuncusu Dominique Johnson 14,5 sayı ortalaması ile oynarken, Banvit´in Fransız yıldızı Adrien Moerman 8,6 ribaund ortalaması yakaladı. Courtney Fortson 5,7 asist ortalaması ile katkı yaparken Jackie Carmichael ise 0,9 blok ortalaması ile takımdaki en yüksek blok ortalamasına sahip isim.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli