BANVİT FRANSA´DA AVANTAJ PEŞİNDE

BANVİT FRANSA´DA AVANTAJ PEŞİNDE

07 MART ÇARŞAMBA, SAAT 22.30 NANTERRE 92 - BANVİT PALAIS DES SPORTS ARENA CANLI YAYIN S SPORT

Banvit, FIBA Şampiyonlar Ligi play-off turu birinci maçında Palais des Sports Arena´da Fransa temsilcisi Nanterre 92 takımına konuk olacak. 7 Mart Çarşamba 22.30´da başlayacak olan karşılaşma S Sport´tan canlı olarak yayınlanacak.
FIBA Şampiyonlar Ligi´nin geçen sezonki finalisti Banvit, play-off turu birinci maçında Palais des Sports Arena´da Fransa temsilcisi Nanterre 92 takımına konuk olacak. 7 Mart Çarşamba 22.30´da başlayacak olan karşılaşma S Sport´tan canlı olarak yayınlanacak.

Bu önemli karşılaşma öncesinde Banvit´in SIG Strasbourg maç kadrosunda şu isimler yer alıyor; Adonis Thomas, Tolga Geçim, Damian Kulig, Erkin Şenel, Gasper Vidmar, Andy Rautins, Rıdvan Öncel, Tony Taylor, Can Altıntığ, Angelo Caloiaro, Ragıp Berke Atar ve Şehmus Hazer.

Banvit Avrupa arenasında bugüne kadar oynadığı 129 karşılaşmada 74 galibiyet, 1 beraberlik ve 54 mağlubiyet alarak %59 galibiyet yüzdesi elde etti. Avrupa´da çıktığı son altı maçın dördünü galibiyetle tamamlayan Banvit, 14 Mart´ta Bandırma´da oynanacak rövanş maçı öncesinde zorlu deplasmanda avantajlı skor elde etmek istiyor.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli