BANVİT YÖNETİMİ KARESİ BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL YILMAZ´I ZİYARET ETTİ

BANVİT YÖNETİMİ KARESİ BELEDİYE BAŞKANI  YÜCEL YILMAZ´I  ZİYARET ETTİ

Banvit, Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ı makamında ziyaret etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Basketbol Şampiyonlar Ligi´nde yoğun mesai harcayan Banvit´te, Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk ve Genel Menajer Turgay Zeytingöz,  Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ı makamında ziyaret etti.

Bu sezon kadrosunda yapılanmaya giden ve Avrupa´da yoluna kayıpsız devam eden Banvit´te Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk ve Genel Menajer Turgay Zeytingöz,  Balıkesir´de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Banvit Yönetimi Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ı makamında ziyaret etti.

/resimler/2018-10/17/2022559172850.jpg

YÜCEL YILMAZ: KARESİ SPOR BASKETBOL TAKIMININ KURULMASINDA BAŞKAN ÖZKAN KILIÇ´IN KATKISI ÇOK FAZLA

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk ve Genel Menajer Turgay Zeytingöz´ün ziyaretlerinden çok mutlu olduğunu dile getirirken, Karesi Spor ve Banvit Basketbol Kulübü arasındaki dostluğun herkese örnek olması gerektiğini belirtti. Yılmaz, Karesi Spor Basketbol Takımının kurulmasında Banvit Basketbol Kulübü´nün ve Başkan Özkan Kılıç´ın çok emeklerinin olduğunu belirtirken, bu dostluğun uzun yıllar süreceğini ve Balıkesirli çocukların basketbola girmesinde büyük katkılar sağlayacağını vurguladı. Başkan Özkan Kılıç, Balıkesir, Bandırma ve bölge çocuklarına yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtirken, Karesi ve Büyükşehir Belediyesi´nin de katkısıyla Banvit Basketbol Kulübü nice genç yeteneği Milli Takımlara ve A Takım kadrosuna kazandıracağının altını çizdi. Ziyaret sonunda Başkan Özkan Kılıç, günün anısına Yücel Yılmaz´a arkasında isminin yazılığı olduğu 10 numaralı Banvit Basketbol Takımı forması hediye etti.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli