BANVİT YÖNETİMİNDEN GHSİM MÜDÜRÜ LOKMAN ARICIOĞLU´NA ZİYARET

BANVİT YÖNETİMİNDEN GHSİM MÜDÜRÜ LOKMAN ARICIOĞLU´NA ZİYARET

Banvit, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu´nu makamında ziyaret etti.

     Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Basketbol Şampiyonlar Ligi´nde yoğun mesai harcayan Banvit´te, Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk ve Genel Menajer Turgay Zeytingöz,  Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu´nu makamında ziyaret etti.

Bu sezon kadrosunda yapılanmaya giden ve Avrupa´da yoluna kayıpsız devam eden Banvit´te Başkan Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk ve Genel Menajer Turgay Zeytingöz,  Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu´nu makamında ziyaret etti.

LOKMAN ARICIOĞLU: UMARIM BANVİT UZUN YILLAR BASKETBOLA YAPTIĞI YATIRIMLARA DEVAM  EDER

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, basketbolun sevilmesi ve yaygınlaşması adına desteğinin tam olduğunu belirtirken, Banvit Basketbol Kulübün hedefleri, alt yapısı ve geleceği ile ilgili Başkan Özkan Kılıç´tan bilgi aldı. Banvit gibi altyapısına önem veren bir kulübün başarılı yöneticileri tarafından ziyaret edilmekten memnuniyetini dile getiren Lokman Arıcıoğlu, ?Umarım Banvit uzun yıllar basketbola yaptığı yatırımlarına devam eder ve daha nice başarılı Türk çocuklarını ülke sporuna ve Milli Takımlara kazandırır. Banvit hem çok iyi sporculara sahip bir kulüp hem de şehrimizi en iyi şekilde temsil ediyor. Aldığı başarılarla da bizleri gururlandırıyor. Sporcularımıza ve kulübümüze yeni sezonda başarılar diliyorum? dedi.

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, ilgilerinden dolayı Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu´na teşekkür ederken, İl Spor Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlükleriyle koordineli hareket edilmesi halinde bölgemizden çok sayıda başarılı sporcunun çıkacağına da dikkat çekti. Başkan Kılıç, sezonun başlamasıyla beraber Bandırma´da basketbol heyecanının yeniden en üst noktalara çıktığını belirtirken, Balıkesir´den de daha fazla destek görmek istediklerini belirtti ve Lokman Arıcıoğlu´nu maçlara davet etti. Ziyaret sonunda Başkan Özkan Kılıç, arkasında isminin yazılı olduğu 10 numaralı Banvit Basketbol Takımının formasını Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu´na hediye etti.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı