BANVİT BASKETBOL OKULU SİNEMA KEYFİNDE BULUŞTU!..

BANVİT BASKETBOL OKULU SİNEMA KEYFİNDE BULUŞTU!..

Banvit BK`nın kurulduğu günden bu yana faaliyetlerini sürdüren Banvit Basketbol Okulu sosyal aktivitelerine de devam ediyor.

   Banvit BK`nın kurulduğu günden bu yana faaliyetlerini sürdüren Banvit Basketbol Okulu sosyal aktivitelerine de devam ediyor. Bandırma ve çevresinde bulunan çocuklara basketbolu sevdirme ve ilk basketbol eğitimlerini vermeyi hedefleyerek kurulmuş olan Banvit Basketbol Okulu geçtiğimiz günlerde topluca sinema keyfi yaptı. Basketbol Okulunda eğitimlerine devam eden öğrencilere takım içi kaynaşma ve ekip ruhunu benimsetme amacı ile gerçekleştirilen aktivitede antrenörler ve tüm öğrenciler tam kadro olarak hazır bulundu.

   Sinema buluşmasında oldukça keyifli zaman geçiren Banvit`li minikler daha sonra topluca Banvit`in lig maçını izlemeye gittiler. A Takım’daki ağabeylerinin galibiyeti ile daha da keyiflenen öğrenciler bu tarz aktiviteleri daha sık tekrarlama sözü ile evlerinin yolunu tuttular. 

   Okul sezonu boyunca Cumartesi ve Pazar günleri deneyimli antrenörler nezaretinde çalışmalarını sürdüren Banvit Basketbol Okulu`nun kayıtları tüm yıl boyunca devam ediyor.

 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı