BANVİT ERKAN VEYSELOĞLU İLE UZATTI!..

BANVİT ERKAN VEYSELOĞLU İLE UZATTI!..

Banvir, Erkan Veyseloğlu ile yeniden anlaştığını açıkladı.


Banvit Basketbol Kulübü, son iki sezondur formasını giyen Erkan Veyseloğlu ile yeniden anlaştığını açıkladı. Konu ile ilgili olarak Genel Menajer Turgay Çataloluk;

“Erkan, hem yeteneği hem de kişiliği ile mükemmel bir sporcu. Kendisi ile iki sezon daha çalışacak olmaktan çok mutluyuz. Baş Antrenörümüz Dimitris Itoudis de daha ilk konuşmalarımızda bana takımda kalmasını istediği oyuncuların başında Erkan Veyseloğlu’nun geldiğini söylemişti. Erkan’ın artık Banvit ailesinin önemli bir parçası  olduğunu düşünüyor, yeni sözleşmemizin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

2-3 numaralı poziyonlarda oynayabilen 2.00 metre boyunda 30 yaşındaki oyuncu Antbirlik’te başladığı 1.Lig kariyerinde sırasıyla Fenerbahçe, Tuborg Pilsener, Beşiktaş Cola Turka, Banvit ve Erdemirspor takımlarında forma giydi. 127 kez milli olan tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon ligde 4.9 sayı ve 1.8 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.

 Erkan Veyseloğlu daha önce 2008-2009 sezonunda da Banvit kadrosunda yer almıştı. Ligimizin önemli dış oyuncularından olan Erkan Veyseloğlu’nun sözleşmesi 2 senelik olarak imzalandı.



   



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı