Banvit festivale tat verdi

Banvit festivale tat verdi

Banvit, şenlikte miniklere çeşitli eğlenceler sunarken, 4 bin sandviçin bir saatte tükendiği ürünleriyle festivale ayrı bir tat getirdi.



Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'nin 3.üncü gününde


Banvit A.Ş.'nin organizasyonu ile sahil bandında gerçekleşen şenlikte, rengârenk, çok sayıda uçurtma özgürlüğe havalandı. Uçurtmaların, gökyüzünde uyum içinde dans etmesi, izlenmeye değer görüntüler yarattı.

Festival kapsamında Banvit'in 2. Geleneksel Uçurtma Şenliğinde binlerce kişi çocukluk günlerini yaşadı.

Sadece el yapımı uçurtmaların katıldığı yarışmada, Banvit, belediye ve uçurtma kulübünden oluşan jüri üyeleri gösteri, tasarım ve emek ile uçurtmaların gökyüzündeki duruşlarına puan verdiler.

Yarışma sonuna, Semanur Yılmaz birinci, Saadettin Ekinci ikinci ve Aydın Öztaş üçüncü oldular. birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin üçüncüye ise 1.500 lira ödül verildi.

Dereceye giren uçurtma sahiplerinin ödüllerini Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Banvit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener ve Belediye Başkan vekili Erhan Elmastaş verdiler.

Uçurtma şenliğine gösterilen ilgi nedeniyle duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bu şenliği asıl mimarı, Banvit A.Ş.'dir. Bandırma için sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katkı konusunda hiçbir zaman hayır demeyen Banvit A.Ş. ailesine yürekten teşekkür etmeyi bir borç biliyorum” diye konuştu.

Banvit, şenlikte miniklere çeşitli eğlenceler sunarken, 4 bin sandviçin  bir saatte tükendiği ürünleriyle festivale ayrı bir tat getirdi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı