Banvit İtalya Bormio`da kampa giriyor

Banvit İtalya Bormio`da kampa giriyor

14 gün sürecek kamp`da 4 hazırlık karşılaşması yapılacak






Beko
Basketbol Ligi takımlarından Banvit 26 Ağusto tarihinde 14 gün sürecek kamp için İtalya'ya gidecek. Banvit Genel menajeri Turgay Çataloluk, ‘'yabancılar ve milli takımda olan oyuncuların katılımı ile çalışmalarımıza daha organize bir şekilde devam edeceğiz. Şu anda alt yapıdan aldığımız oyuncularla birlikte antrenman yapma fırsatı buluyoruz.


26 Ağustos ta İtalya'da Bormio kentinde kamp yapmak istiyoruz. 14 gün sürecek olan kamp döneminin sonuna doğru aynı kentte kamp yapan Avrupa takımlarıyla 3 veya 4 hazırlık karşılaşması yapacağız. ‘' dedi.

İtalya dönüşünde 12 Eylül'de Antalya'da başlayacak olan Rıxos Cup'a katılacaklarını bildiren Çataloluk,'' 12-16 Eylül tarihlerinde Antalya da olacağız Rıxos Cup'da, Galatasaray Medical Park, Beşiktaş,Anadolu Efes, Cibona Zagrep, Unics Kazan takımlarla karşılaşacağız. 20-21-22 Eylül tarihleri arasında Kendi salonumuzda organize edeceğimiz TÜBAD turnuvasında mücadele edeceğiz.'

Geçen yılkı kadroda yerli ve yabancı oyuncular da  bir takım değişiklikler yaptıklarına da değinen  Çataloluk, ‘'Özellikle geçen yıl altyapımızda yetişen ve Bandırma Kırmızı da başarılı bir sezon geçiren Şafak Edge, Tufan Önen'i kadromuza kattık ve kendi kadromuz da bulunan Erol Can Çinko ve İzzet Türkyılmaz'ı bu sene daha da fazla süreler vermeyi planlıyoruz. Dusan Cantekin diye yeni bir oyuncuyu da gelecek de bize  Türk Basketboluna faydalı olabilecek gözüyle baktığımız için  kadromuza kattık'' dedi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false