Banvit sezon hazırlıklarına İtalya'da devam ediyor

Banvit sezon hazırlıklarına İtalya







Beko Basketbol Liginin iddialı ekiplerinden Banvit yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını İtalya'nın Bormio kasabasında sürdürüyor. Hazırlıkların ilk bölümünü Bandırma'da kendi tesislerinde tamamlayan turuncu-yeşilli ekip ikinci etap çalışmaları için 26 Ağustos Pazar gününden beri Bormio'da bulunuyor. Banvit kafilesinde yeni transferler Sammy Mejia ve Dusan Cantekin ile Serkan Erdoğan, Erkan Veyseloğlu, Kenan Bajramovic, Kalin Lucas, Keith Simmons,  Erolcan Çinko, Tufan Önen, Yiğitcan Turna, Fatih Cantitiz, Cenk Şekeroğlu bulunuyor.

Hazırlıklarına 9 Eylül tarihine kadar Bormio'da devam edecek olan Banvit 5 Eylül tarihinde Ukrayna'nın Azovmash, 7 Eylül'de Kazakistan'ın Astana ve 8 Eylül'de Rusya'nın Spartak St Petersburgh takımlarıyla hazırlık maçı yapacak.

2013 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için A Milli Takım kadrosunda bulunan İzzet Türkyılmaz ve Şafak Edge, Azerbaycan Milli Takımında bulunan Chuck Davis ve Sırbistan Milli Takımında yer alan Vladimir Stimac milli maçların tamamlanmasının ardından takıma katılacak.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false