BANVİT´İN GENÇLERİ FİNAL GRUBU İLK MAÇINA ÇIKIYOR

BANVİT´İN GENÇLERİ FİNAL GRUBU İLK MAÇINA ÇIKIYOR

31 OCAK ÇARŞAMBA, SAAT 15.00 BANVİT BK ? İSTANBUL BBSK BANVİT KARA ALİ ACAR SPOR SALONU

Bu sezon Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından hayata geçirilen Basketbol Gençler Ligi´nde ilk grup aşamasını tek yenilgiyle lider tamamlayan Banvit, final grubu ilk maçında 31 Ocak Çarşamba 15.00´te Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor´u konuk edecek.


Basketbol Gençler Ligi Final Grubu ilk maçında Banvit Gençler Ligi Takımı, 31 Ocak Çarşamba 15.00´te Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda İstabul Büyükşehir Belediyespor´u konuk edecek.

Turuncu ? Yeşilliler ilk grup aşamasında 18 hafta sonunda 17 galibiyet alarak A ve B Grubu´nda en çok galibiyet alan takım olmayı başardı ve adını final grubuna yazdırdı. Banvit´in gençleri ilk grup aşamasından final grubuna kalan rakiplerinden almış olduğu galibiyetleri final grubuna taşıdığı için 9 galibiyetle lider olarak başlıyor.

İlk gruplarda aldıkları galibiyet ve mağlubiyetleri final grubuna taşıyacak olan takımlar normal sezonda aynı grupta yer aldıkları takımlar ile final grubunda karşılaşmayacaklar. Final grubunda birbirleri ile oynayacakları deplasmanlı çift ayak 10 maçın sonunda ilk 8´e kalan takımlar Play-off´a yükselecek. İki maç üzerinden oynanacak play-off serileri sonrasında, rakiplerine sayı üstünlüğü sağlayarak son dörde kalan alan ekipler, BGL Dörtlü Finali´ne kalma hakkını elde edecek.

Basketbol Gençler Ligi´nde Final Grubu´nda oynanacak olan 1. hafta karşılaşmaları şu şekilde;

31 Ocak 2018, Çarşamba
13.00 Tofaş - Muratbey Uşak Tofaş Spor Salonu
14.00 Fenerbahçe Doğuş ? TED Ankara Kolejliler Metro Enerji Salonu
15.00 Banvit BK ? İstanbul BBSK BanvitKaraAliAcarSS
16.00 Anadolu Efes - Galatasaray AhmetCömertSporSalonu
16.00 Daüşşafaka ? Bahçeşehir Koleji AyhanŞahenkSporSalonnu
17.30 Pınar Karşıyaka ? Gelişim Koleji Selçuk Yaşar Tesisleri



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false