BANVİT´İN HAZIRLIK MAÇLARI PROGRAMI BELLİ OLDU

BANVİT´İN  HAZIRLIK MAÇLARI PROGRAMI BELLİ OLDU

YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BANDIRMA´DA BAŞLAYAN BANVİT´İN HAZIRLIK MAÇLARI PROGRAMI BELLİ OLDU

2018-2019 sezonunda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi, Basketbol Şampiyonlar Ligi ve Erkekler Türkiye Kupası´nda mücadele verecek olan Banvit, yeni sezon çalışmalarına 18 Ağustos´ta Bandırma´da Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda yaptığı antrenmanlarla başladı. Turuncu ? Yeşillilerde yeni sezonun hazırlık maçları programı belli olurken, Banvit sezon öncesinde 9 maça çıkacak.

/resimler/2018-8/27/2005374936497.jpg

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Banvit´in sezon öncesi hazırlık maçları programı belli oldu. 2018-2019 sezonunda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi, Basketbol Şampiyonlar Ligi ve Erkekler Türkiye Kupası olmak üzere üç kulvarda mücadele edecek olan Turuncu - Yeşilliler, 10 Eylül´e kadar Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda yapacağı çalışmalarla hazırlıklarına devam edecek. Banvit, 5 Eylül´de Balıkesir´in TBL´deki temsilcilerinden Karesi Spor ile Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda ilk hazırlık maçını oynayacak. Bandırma temsilcisi daha sonra Antalya´da Gloria Sport Arena´da 10-16 Eylül tarihleri arasında kampa girerek burada 4 hazırlık maçı oynayacak. İlk olarak 11 Eylül´de Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak olan Banvit, daha sonra Gloria Cup Turnuvası kapsamında 13 Eylül´de Monaco ile ve 14 Eylül´de de Euroleague´nin güçlü ekiplerinden CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek. Gloria Cup´ta grupta oynanacak maçların sonuçlarına göre Turuncu ? Yeşilliler, Anadolu Efes, Tofaş veya Zalgiris Kaunas takımlarından biriyle 16 Eylül´de son maçını oynayarak Bandırma´ya dönecek.

İSTANBUL´DA 3 HAZIRLIK MAÇI

Uzun yıllardır Banvit´in katkılarıyla ve Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) tarafından organize edilen ve Avrupa´nın saygın takımlarının katıldığı İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu´nda düzenlenecek olan TÜBAD Turnuvası´nda bu sene Banvit, Anadolu Efes, Darüşşafaka ve Khimki Moskova takımları mücadele edecek. Bu sezon değerli antrenör merhum Mehmet Baturalp´in anısına düzenlenecek turnuvada Turuncu ? Yeşilliler ilk maçında 21 Eylül´de Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek. İlk maçlarda alınan sonuçlara göre Banvit turnuvanın son günü olan 22 Eylül´de Darüşşafaka-Khimki Moskova takımlarından biriyle kozlarını paylaşacak. Bandırma temsilcisi İstanbul´daki son hazırlık maçını da 23 Eylül´de Sinan Erdem Spor Salonu´nda Basketbol Şampiyonlar Ligi´nin son şampiyonu AEK ile oynayacak.

SON HAZIRLIK MAÇI BURSA´DA

Banvit sezonun başlamasına az bir süre kalan son hazırlık maçında 26 Eylül´de Bursa´da Tofaş´a konuk olacak. Turuncu ? Yeşilliler daha sonra Bandırma´ya dönerek ligin ilk haftasında sahasında oynayacağı Arel Üniversitesi Büyükçekmece maçının hazırlıklarına başlayacak. 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli