Banvit´in yıldızları destek bekliyor

Banvit´in yıldızları destek bekliyor

Banvit´in yıldız oyuncuları, All-Star´da Balıkesir´i temsil etmek için taraftarlardan destek bekliyor.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi´nde sezonun en büyük gösterisi Tahincioğlu All-Star 2019, 20 Ocak Pazar günü saat 14.00´te Sinan Erdem Spor Salonu´nda gerçekleştirilecek. RedBull.com üzerinden devam eden oylamada Banvit´in yıldız oyuncuları, All-Star´da Balıkesir´i temsil etmek için taraftarlardan destek bekliyor. İsmail Cem Ulusoy oyun kurucu, Şehmus Hazer forvet, Ercan Osmani ise pivot kategorisinde önde gidiyor. 

Basketbolseverlere büyük heyecan yaşatan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi´nin en görkemli organizasyonu Tahincioğlu All-Star 2019´a az bir süre kaldı. ING Bank 3 Sayı Yarışması, LeasePlan Yetenek Yarışması ve Tahincioğlu Smaç Yarışması ile birlikte All-Star´da yapılacak Avrupa ile Asya Karması maçında yer alacak oyuncuların belirleneceği oylama, oylama partneri RedBull.com´dan devam ediyor. Oy vermek isteyenler http://www.redbull.com/bslallstar adresinden istediği oyuncuları seçebiliyor. İlk günlerden binlerce kişinin katıldığı oylamanın sonucu 8 Ocak Salı günü açıklanacak. Biletlerin Mobilet üzerinden satışa sunulduğu Tahincioğlu All-Star 2019, 20 Ocak 14.00´te Sinan Erdem Spor Salonu´nda düzenlenecek.

Asya Karması´nda yer alan Banvit´te İsmail Cem Ulusoy topladığı 472 oyla oyun kurucular sıralamasında 25, Şehmus Hazer 5156 oyla forvet sıralamasında 1, Ercan Osmani de 1436 oyla pivotlar sıralamasında 4. basamakta yer alıyor. Banvit´li oyuncular All-Star´da yer alabilmek için taraftarlardan destek bekliyor.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli