Banvitspor Baş Antrenörü Orhun Ene:

Banvitspor Baş Antrenörü Orhun Ene:

Başarılı oyunumuz sonucu rahat kazandık”






Bandırma
Kara Ali Acar Spor Salonu'nda, TED Ankara Kolejliler'i 112-76 yenen Banvitspor'un Baş Antrenörü Orhun Ene, Başarılı oynadık, rahat kazandık” dedi.


Salı günü, İspanya'da Valencia ile oynayacakları maç öncesinde moral de kazandıklarının vurgulayan Ene, şunları söyledi:

Kadro derinliğimiz, maç deneyimimiz ve oyuncu kalitemizin rakibimizden çok üstün olması nedeniyle rahat kazandık. Rakibimizin en büyük silâhı olan Kirk Penney'in de oynamaması bize ayrı bir avantaj sağladı. Maç boyunca tempomuzu istediğimiz gibi ayarladık. Oyuncularımızın yardımlaşması ve hücumda top paylaşımımız da çok iyiydi.”

Ene, salı günü, Avrupa Kupası'nda, deplasmanda İspanya'nın ve dünyanın güçlü takımlarından Valencia ile oynayacakları maçtan en iyi sonuçla dönmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.



Banvitspor'lu Şafak Edge:

Kazanmamız gereken maçtı, kazandık”

TED Ankara Kolejliler maçını değerlendiren Banvitspor oyuncusu Şafak Edge, Kazanmamız gereken bir maçtı, kazandık” dedi.

İyi oynadıkları maçı kazandıklarını vurgulayan Edge, Şimdi, Avrupa Kupası'nda Valencia ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Zor bir maç olacak. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.




TED Ankara Kolejliler Baş Antrenörü Ercüment Sunter:

Çok kötü oynadık”

Bandırma'da, Banvitspor'a farklı bir şekilde yenildikleri maçın ardından değerlendirmede bulunan TED Ankara Kolejliler Baş Antrenörü Ercüment Sunter, Bu sezon, Türkiye Kupası maçları dahil oynadığımız toplam 7 maçın en kötü oyununu sergiledik. Kirk Penney'in takımda yer almaması, oyunumuzu da olumsuz etkiledi. Dar kadromuz nedeniyle rotasyon da yapamadık. Banvitspor'u kutluyorum. Şimdi, önümüzdeki hafta Türk Telekom ile oynayacağımız Ankara derbisini düşünüyoruz. Bu maçı kazanmak istiyoruz.”




TED Ankara Kolejliler oyuncusu Çağdaş Erdoğan:

Kötü oynadık, yenildik”

Banvitspor yenilgisini değerlendiren TED Ankara Kolejliler oyuncusu Çağdaş Erdoğan, çok kötü oynadıkları maçı kaybettiklerini belirtti.

Banvitspor'u kutladığını vurgulayan Erdoğan, Artık, bu maç geride kaldı. Önümüzdeki hafta Türk Telekom maçını kazanmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Erdoğan, Lig, uzun bir maraton. Önümüzde daha çok maçımız var. Lig sonunda puan cetvelinde çok iyi bir yerde olacağımıza inanıyorum” dedi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı